Hudterapeuten tipsar - Blommiga sommardofter

Blommig sommardoft

Vill du dofta ljuvligt i sommar? Idag tipsar jag dig om härligt blommiga sommardofter och varför just de är mina favoriter.

Nu sommaren verkligen här och för mig handlar sommar mycket om dofter. Förutom den underbara värmen som kommer så doftar sommaren så otroligt mycket - blommiga sommardofter. Jag har några favoritdofter som jag alltid plockar fram.

Molton Browns Delicious Rhubarb & Rose har en riklig doft och jag kallar den midsommarafton på flaska. Vem vill inte känna den känslan oftare än en gång per år? Ibland, när längtan blir för svår under vinterhalvåret åker den fram då med. Nyhet för i år är ju att doften har släppts i doftpinnar.

Förutom min midsommarafton på flaska är jag barnsligt förtjust i det här kittet just nu The perfect picnic bathing hand gift trio. Hur underbart somrigt är inte kittet? Antingen hem till dig själv eller som värdgåva om ni går bort i sommar!

Personligen tänder jag inte jättemycket ljus på sommaren. Men på altanen under sena sommarkvällar kan något ljus komma fram då och då. Jag tror att sommarens hit kommer att bli Klintas nya doft Hallon & Lime.

För att undvika myggornas invasion rekommenderar jag att ni sprayar med Citronverbena & Ingefära på era kläder eller dynor på uteplatsen. Den doften vi älskar hatar myggorna.

En annan doft som kommer automatiskt till mig på sommaren är Björk & Berries Shimmering Oil med doften Never Spring. Eftersom jag ofta smörjer in mig med lite skimrande olja under sommaren för att framhäva brännan och för att få extra fin lyster till kroppen blir den här doften naturligt återkommande. Perfekt för dig som vill lysa lika starkt som solen och återfukta huden!

Blommiga sommardofter

Låt dofterna inspirera dig i sommar och njut av vart doftminnena tar dig. <3

Kram Felicia

Kommentera