Hudterapeuten tipsar - Vårstäda huden

Vårstäda huden

Nu börjar våren närma sig och det börjar bli hög tid att börja förberedelserna inför sommarens hudvårdsrutin. Det är viktigt att vårstäda huden och jag rekommenderar att du gör en kur av något slag med dina produkter hemma.

Använder du Maria Åkerberg är det hög tid att köra AHA & Jojoba Peeling  tillsammans med Face Mask Black ovanpå. Du kommer få ett resultat där huden blir mer balanserad och dränerad på gifter. Huden kommer bli återfuktad och du får en gudomlig lyster.

Använder du Bioline? Hög tid att uppgradera hudvårdsgarderoben till DE-OX serien. DE-OX-seriens unika complex ger ett naturligt solfilter och stimulerar din egen kollagenproduktion. Är du 18-30 rekommenderar jag produkterna som heter Essential C och är du lite äldre rekommenderas de andra produkterna ur serien som jobbar lite mer avancerat. Fortsätt med rengöringen från Primaluce-serien.

Med Dermalogicas Overnight Retinol Repair Cream får du en slätare och jämnare hud. Perfekt vårstädning inför sommaren. Kom dock ihåg solskyddet efteråt. Jag rekommenderar dig Skin Perfect Primer som gör dig så sjukt snygg.

Vårstäda huden

Har du glömt tvätta makeup-penslarna? Då är det hög tid för det nu. Jag vill även tipsa om att det är smart att använda en mineralfoundation. Då får du ett naturligt skydd med SPF i. Perfekt när vårsolen kikar fram. Mina bästa tips kommer från Maria Åkerberg och Palina - underbara!

Glöm inte att vårstäda huden.

Glad påsk till er alla!

Kram Felicia

Kommentera