Hudterapeuten tipsar - ansikte med glow

Ansikte med Glow

Hur får du ett ansikte med glow? Idag ger jag dig mina allra bästa tips så att du kan stråla i kapp med vårsolen! 

Vem drömmer inte om det världsberömda glowet? Jag tänker att mycket av glowet kommer inifrån. Din personlighet speglar sig i ett naturligt glow men den dagen du känner dig lite nere eller allmänt grådassig efter vintern, hur gör du då?

Ansikte med glow - din hudvårdsrutin

För att huden ska stråla och lysa som aldrig förr behöver vi grunda huden med mycket fukt och plumpande produkter. Här är hyaluronsyra den optimala ingrediensen. Du hittar den i många av våra produkter och framförallt i serum.

Mina 5 hetaste tips:

Heavenly Drops från Palina - himmelska droppar som din hud kommer att älska!

Skin Hydrating Booster från Dermalogica - Underbart serum för dig som mer djupgående fukt.

Supreme-C Serum Treatment från Nuori - kraftfullt skydd för huden, återfuktar och återupprättar hudens elasticitet.

Frankincense Intense Lift Serum från Neal's Yard Remedies - lyfter, återskapar konturer. Om du har fått tydliga ålderstecken som djupa rynkor gör det här serumet huden påtagligt fylligare.

Lifting Code Filler Serum från Bioline - et återuppbyggande serum som omedelbart fyllar ut rynkor och har en uppstramande effekt.

Efter att serumet har fått sjunka in, vänta gärna 5 minuter så applicerar du en ansiktsolja. På det här sättet mättar du huden och återfuktar huden på djupet då serum och oljor når olika lager av huden.

Blogg_Glow_bild2

Mina 5 favoritoljor just nu för olika hudtyper:

Normal
Birch Recovery Face Oil från Björk & Berries gör huden fastare samt ger en direkt smidighet och lyster.

Normal till torr
Vita Mineral Omega 3 Optimum Skin Serum Oil från REN förbättrar fuktbalansen i huden och skyddar den mot dagens ansträningar.

Extra känslig
Barrier Defense Booster från Dermalogica tillför fukt, skyddar mot yttre miljöfaktorer och förebygger hudirritationer.

Anti-age
Precious Oil från M Picaut är en ansiktsolja som minskar fina linjer och rynkor.

Fet och acne
Aroma Purete Aromessence Ylang Cananga  från Decléor har en mjukgörande och lugnande effekt på samt ger en behaglig känsla.

Efter olja lägger du din dagkräm och om du vill öka glowet ännu mer lägger du ytterligare några droppar av oljan ovanpå dagkrämen. Är du något fetare i huden rekommenderar jag att lägga någon droppe av serumet ovanpå dagkrämen.

Vill du fortsätta med glowet till din sminkning rekommenderar jag dig att använda en lystergivande foundation tillsammans med  highlighters och rouge.

Lycka till!

Kram Felicia

Kommentera