Hudterapeuten tipsar - Trygga val för familjen

Trygga val - Meraki Mini

Vi på finamig.se bryr oss om hela familjen. Därför kan du göra trygga val för hela familjen som även är bra för miljön.

Vi har samlat en mix av märken och produkter som passar för just hela familjen och hemmet. Hos oss kan du vara trygg med att de produkter som finns på vår sida är noggrant utvalda för att ni ska kunna göra enkla och trygga val. Därför ska du kunna handla både manlig hudvård, produkter för barn, produkter för din tonåring och såklart till dig själv!

Produkter för barn

Vi har flera märken som tagit fram rena barnprodukter anpassade för den lilla babyhuden. Egentligen är babyns hud helt oskadd och opåverkad när bebisen är nyfödd. Men på grund av yttre faktorer som luftfuktighet, kyla, värme och tex blöjor gör att huden påverkas negativt. Barnprodukterna är framtagna för att bibehålla babyns normala hud och skydda mot yttre påverkan. Till mina egna barn har jag använt mycket produkter från Maria Åkerberg.

Vårt senaste tillskott för bebisen är från Meraki, serien heter Meraki Mini och har så gudomligt snygga förpackningar och produkterna är certifierade av Astma och allergiförbundet Danmark, Svanenmärkta från Sverige och har även Ecocer. Ecocert-märkningen är din garanti för en certifierad, ekologisk produkt som uppfyller strikta regler för ekologiskt jordbruk och miljövänliga processer. Däremot har vi inte fått några procent ännu på hur stor andel av ekologiskt innehåll produkterna har, så därför har vi inte kunnat märka upp dom med vår egen märkning Fina Val. Förutom bra huvårdsprodukter har de riktigt snygga handdukar och tvättsvampar för bebisen.

Trygga val - Meraki Mini

Produkter för män

Vi vill även att männen ska kunna hitta lämpliga produkter anpassade för just deras hud och rakning. Vi till exempel Molton Browns  lyxiga produkter som är anpassade för den medvetne mannen. Bulldogs produkter som är helt anpassade för män och deras rakning samt skäggvård. Otroligt prisvärda. Men är du som man lite mer intresserad av hudvård kan jag rekommendera Barber Pro och deras prisbelönta sheetmasks.

Unisexprodukter

Många av våra märken så som Dermalogica, Maria Åkerberg, Moonsun Organic och Cicamed är dessutom unisex och passar alla människor oavsett identitet, över 18 år. (Barn och ungdomar behöver specificerad hudvård anpassad för deras hud).

Har du funderingar eller frågor kring märken eller produkter är ni varmt välkomna att maila hudterapeut@finamig.se så hjälper vi dig.

Ta hand om dig själv och hela familjen!

Kram Felicia

 

Kommentera