Hudterapeuten tipsar - Julklappstips

Julklappstips

Nu är det snart jul igen! Är du inte klar med alla julklappsinköp än? Du är inte ensam. Idag ger jag dig mina bästa julklappstips!

För mig kom 1 december som en stor överraskning. Jag vart tagen på sängen när jag kom hem från jobbet igår vid 22 och gjorde mig i ordning för att lägga mig. Min man berättade att imorgon börjar julkalendern. Jag är övertygad om att det kommer bli jul trots uteblivna adventsljusstakar och pynt i varje hörn. Men som du kanske förstår så har mitt fokus inte legat på att införskaffa julklappar. Därför vill jag tipsa er om vår underbara julklappssida. Där hittar du perfekta presenter för alla dina nära och kära!

Mina bästa julklappstips

Men's gel trio är ett superbraigt kit med tre härliga herrdofter från Molton Brown får min svärfar i år (hoppas han inte läser detta). Jag var dessutom chockad över priset! To good to be true.

Min mamma har haft en riktigt tuff höst. Så för att pigga upp henne tänkte jag ge Holiday makeup set all night. Ett riktigt glammigt kit för alla som vill piffa sig lite extra. Passar utmärkt till nybörjaren eller den vane sminkaren.

Min vän, som har extremt torra händer ska få Duo kitet från Bee lovely. Det är nog större risk att hon läser det här än min svärfar...

Massageljuset från Klinta med dessa små underbara hjärtan, granar och stjärnor får nog hänga i julgranen eller på paketen som en extra bonus. Även perfekta som ”gå-bort-present”. Doften Mistelbär har blivit min absoluta favorit i år. Men det gör ont i mig att säga. De som finns i lager, är de som finns. Sen är dom slut!

Den absolut lyxigaste julklappen vi har ordnat åt er är från Palina med hennes hudvård. Här får du rengöring, heavenly drops och 24h krämen extra loving moisture creme. Ordinarie pris är 1885kr men vi säljer kittet till dig för 945kr!Förutom dessa kit jag berättat om har vi många fler!

Julklappstips

Unna dig själv eller skäm bort någon du håller kär. Eller gör som jag och klicka hem alla klappar i sista minuten för att man glömt bort att julen kommer. ;) Om du är som jag så kolla in vår julklappssida.

Ta hand om er i julstressen!

Kram Felicia

Kommentera