Hudterapeuten tipsar - Hårprodukter

hårprodukter

Under vissa perioder behöver vi boosta håret så att det ska bibehålla sin glans och friskhet. Idag tipsar jag om mina favoriter bland hårprodukter.

Under sommarhalvåret fick jag för mig att bli blond. Det gick jättebra och jag trivdes väldigt bra i det. Men när hösten smög sig på ville jag bli lite mörkare igen. I vilket fall som helst tog håret en hel del stryk av allt processande med hårfärger och blekningar. Under perioden när håret var som värst använde jag O’rights Ginko Intensive hair cream. Den gjorde håret mjukt och mer hållbart. Gav styrka till mina hårstrån som blivit tunna och sköra.

Du hittar även fina prova på kit från O'right ett för färgat hår och ett för känslig hårbotten .

Det som känns extra roligt med O'right är att dom tänker på kretsloppet från tillverkning till slutkonsument. I varje produkt finns ett litet frö, av den huvudingrediens som produkten innehåller. Fröet är till för dig som slutkonsument att plantera och slutföra kretsloppet! Jag tycker tänket är helt fantastiskt. Det här är perfekt som julklapp för den medvetna kunden!

O'right

Att använda rätt hårprodukter anpassad för sin hårtyp är minst lika viktigt som att använda rätt hudvård. Både hår och hårbotten kräver omvårdnad för att du ska få ett fantastiskt och friskt hårsvall. För dig som söker ett riktigt bra volymschampo rekommenderar jag Rauha. Serien Rauha innehåller naturliga ingredienser och är sulfatfria. När du använder sulfatfritt schampoo är det viktigt att du tvättar håret två gånger och låter schampot verka ett par minuter innan du sköljer ur.

Moltons schampoo för torrt och slitet hår ger verkligen den där djupa återfuktning som håret behöver efter till exempel blekning.

För dig med en tendens att få fett hår rekommenderar jag Maria Åkerbergs serie Sage och även Scalp Treatment.

hårprodukter

Ett välskött och väldoftande hår gör att du ser frisk och hälsosam ut. Samtidigt så sprider sig en behaglig doft omkring dig som stimulerar doftsinnet. Vilket gör att du ökar endorfinerna i kroppen, endorfiner gör dig glad! Ge bort en riktigt härlig hårupplevelse i julklapp. Du hittar alla mina och ännu fler tips här.

Ta hand om dig själv och ditt hår i vinter under julen.

Kram Felicia

 

 

Kommentera