Hudterapeuten tipsar - Julklappstips dofter

Juklappstips dofter

Många tycker om att ge bort goda dofter i  julklapp. Parfymer är en perfekt julklapp att både få och ge bort. Idag ger jag mina bästa julklappstips på parfymer i jul.

 Parfym är en storsäljare vid jul. Själv är jag väldigt känslig med dofter och klarar inte av vad som helst.

Mina favoriter bland dofter för män

Coastal Cypress & Sea fennel från Molton Brown har blivit en hit! Doften är fräsch, ganska lätt och krispig.

Jag tycker dock att nyheten från Molton Brown, Russian Lether känns så spännande! Lägereld, skogssjöar och berg låter som något alla hunkar vill dofta. ;-)

Det här kittet med storsäljaren Black Pepper Re-Charge är så poppis! Du får duschtvål, hårdtvål med scrub, deodorant och doften i EDT.

Molton Brown

Mina favoriter bland dofter för kvinnor

För kvinnorna vill jag slå ett hårt slag för Björk & Berries eller LA:Brukets doftoljor. Dessa oljor reagerar med kroppsvärmen och sprider en svag doft hela dagen. Perfekt för dig som vill undvika alkoholer och starka dofter.

White forest från Björk & Berries får mig att direkt tänka på skogen vittäckt av snö!

Sedan är min egna personliga favorit från LA:Bruket Petit grain. Doften kommer från apelsinträdet. Men doftar inte direkt citrus. Doften verkar avkopplande på sinnet!

Moltons Dofter är underbara och kan jämföras med ett annat känt märke (Rituals). EDT dofter finns det underbara varianter från Molton Brown som även passar kvinnorna. Här har vi storsäljarna Orange & Bergamotte  och Heavenly Gingerlily. Känner du någon som gillar doften av rosor kan jag tipsa om Moltons serie Absolute Rose. Doften är riktigt rosig och alldeles alldeles underbar.

dofter

Du hittar även fler fantastiska kit från Molton Brown.

Unna dig själv eller någon du bryr dig om att dofta riktigt gott i jul! :-)

Kram Felicia 

Kommentera