GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

800x300px

Under året som gått, har vi fått packa ca 13.000, underbara ordrar som lämnat oss för att komma till er. Vi känner oss lite som små jultomtar året om. Det innebär att vi har knutit nästan 13.000 rosetter i paketen. Tack till er för att ni gör vårt underbara jobb så roligt!

Vi har välkomnat flera märken som Beauty Pro och Barber Pro, MERAKI och Palinas hudvård. Under 2018 planerar vi flera spännande nyheter, så håll i hatten! Men vi funderar även på om ni har något ni önskar mer av?

Årets nykomling på produkt är Warpaint, inget har sålt lika bra som belkningspulvret med naturligt innehåll.

Årets mest sålda produkt är Face Lotion More, 100ml.

Årets mest sålda sminkprodukt kommer från Palina och är Skin Perfecting Veil.

Jag, Jesper och Marie har dessutom hunnit öppna en butik i Sälen, i Experium där vi valt ut en del av sortimentet. Det har varit hektiskt och stressigt i perioder men vi gör det här för att vi tycker att det är så roligt. Vi är så spända inför säsongen i Sälen.
Vi vill också välkomna Sanna till gänget som började hos oss i dagarna som marknadsföringsansvarig. Vi ser fram emot att få jobba med dig och önskar dig varmt välkommen till Fina Mig-gänget.

Därmed vill vi önska er God Jul och Gott Nytt År. Vi hoppas att ni fortsätter vår resa med finamig.se!

Kram Felicia

Kommentera