Hudterapeuten tipsar - Ansiktsmask

Ansiktsmask

Spooky! Spooky! Det går att spöka ut sig och skrämmas på många olika sätt under Halloween. Varför inte kombinera nytta med nöje och vårda din hud samtidigt med en ansiktsmask?

I år väljer jag att ta det lugnt till Halloween. Istället för att gå all in med utklädnad och fest relaxar jag hemma med en ansiktsmask från Beauty PRO, detoxifying foaming cleansing mask. Jag planerar även att borsta tänderna med Warpaint för en extra läskig look innan sängen. Jag kommer vakna upp strålande leende och en fräsch hud med lyster!

Jag kompletterar även med kosttillskottet Beauty Sleep från Neal's Yard som är ett näringsrikt kosttillskott som är anpassat för att stödja kroppens naturliga återuppbyggnad under natten. Tabletten ser alltså till att huden får det den behöver för att du ska vakna med en hud som är flawless. Samtidigt ger den dig en bättre sömnkvalité.

Jag passar även på att tända lite fina ljus och sända en extra tanke till mina nära och kära som inte finns i livet längre. För det är ju trots allt egentligen det den helgen handlar om!

Ansiktsmask

Mitt hetaste tips på ansiktsmask:

Clay & Herbal cleaning mask från Decléor är en renande ört- och lermask. Den absorberar överflödig talg och är porsammandragande vilket ger huden ett friskt och fräscht utseende.

Dark chocolate mask från Maria Åkerberg är full med antioxidanter och fettsyror so bidrar till att huden stärks och motverkar åldrande.

Collagen boost mask gold stramar upp huden. Den har bara en anti-age effekt på huden utan ger även en vacker lyster med hjälp av guldskimmer. Perfekt att ha som lystergivande bas i din sminkning.

Charcoal Resque mask från Dermalogica ger omedelbar lyster. Den djuprengör och exfolierar huden varsamt.

Blogginlägg_v442

Som sagt man kan skrämmas på olika sätt. Jag har omedvetet och lite medvetet skrämt livet ur min sambo flera gånger med de här ansiktsmaskerna. ;-)

Glad Halloween till er alla!

Kram Felicia

Kommentera