FINA VAL - SVENSKT, NATURLIGT, EKOLOGISKT

Fina val

Det jag är allra mest stolt över under mina tre år på Fina Mig är vår FINA VAL-märkning. 

I mina senaste blogginlägg har jag med stolthet berättat om våra olika enskilda märkningar och kriterier för Naturliga, Ekologiska och Svenska produkter. Det jag är extra stolt över är de produkter som får den finaste av våra märkningar - FINA VAL. Alltså alla tre märkningar.  Det inbär att de är närproducerade, ekologiska och naturliga.

Vi kräver att produkterna har minst 90% ekologiska ingredienser, 95% naturliga ingredienser och är 100% tillverkade i Sverige för att få kallas Fina Val.

MINA FINA-VAL FAVORITER

Det är svårt att välja ut några favoriter. Alla produkter har fått FINA VAL-märkningen av en anledning. För att det är fantastiska produkter. Vill du se alla våra produkter med märkningen kan du klicka här. Jag vill ändå lyfta några produkter som passar för årstiden.

Moonsun's Face Oil är en lyxig ansiktsolja med balanserande och utslätande effekt. Nu bör vi mätta huden med olja inför kallare årstider. Ansiktsoljan anpassar sig efter vad huden behöver.

Vem älskar inte härliga ljus mot höstkvällarna? Dark Rain Scented Candle från Björk & Berries känns tyvärr helt rätt just nu. Det väldoftande ekologiska sojavaxljuset med den snygga förpackningen ger en känsla av vardagslyx.

Även kroppen ska mättas med olja just nu. En olja känns varmare än en bodylotion mot kroppen vilket vi kan behöva under hösten. En favorit är Bodyoil Vildros från L:a Bruket.

Använd Calming Cocoon Creme från M Picaut som mask. Lägg ett något tjockare lager över natten och vakna med spänstigare och mättad hud som klarar väderskiftningar bättre!

Fina Val

FINA VAL är ett fint val för både dig, din hud och vår natur.

Kram Felicia

Kommentera