3-års jubileum hela veckan!

3-års jubileum

Nu har vi 3-års jubileum! Och fira vill vi såklart göra med er! Under 3 intensiva år har vi jobbat med finamig.se för att kunna erbjuda dig bra och noga utvald hudvård samt produkter som ökar välbefinnandet i vardagen.

Många tror att vi är många som jobbar här på Fina Mig men vi är bara fyra personer. Vi är som en liten extra familj. Det innebär att allas vårt engagemang blir extra stort. Det är en dröm för oss att kunna göra något vi verkligen brinner för varje dag! Vi är så otroligt glada över att ni kunder har valt att göra den här resan med oss. Det är ni som inspirerar oss att fortsätta och utan er hade detta inte varit möjligt. Så jag vill passa på att rikta ett stort TACK till er alla!

Under våra tre år har vi hunnit med massor. Öppnat salong där ni kan boka sköna och resultatinriktade behandlingar. Flyttade till större lokaler och lager samt ägnat många timmar åt att hitta rätt produkter som passar in i vår shop och som gör dig som användare glad!

Vi har även lanserat vår egna märkning som heter Fina Val. Vi upplevde att marknaden var för otydlig i hur pass stor procent av innehållet som faktiskt är ekologiskt och naturligt. Det fanns inga tydliga riktlinjer. Därför valde vi att ta saken i egna händer. Efter otaliga timmar av fördjupning, efterforskningar och ett gott samarbete med våra leverantörer satte vi de kriterier precis som vi vill ha dem. Fina Val är något som vi riktigt stolta över! Vill du läsa mer om Fina Val klicka här.

Så återigen, ett stort tack till er alla för de här tre åren! Vi kommer aldrig att stå still utan kommer fortsätta att utveckla våra varumärken, produkter och oss själva. Allt för att ni ska få så bra produkter, hjälp och service som möjligt.

Kram från Felicia

Kommentera