Tillbaka till rutiner - Hudterapeuten tipsar

Tillbaka till rutiner

Mornarna i början på hösten är sega för mig. Jag behöver produkter som gör jobbet snabbt när jag ska tillbaka till rutiner. Jag är lite trött och vill gärna lägga tiden på att vi håller sams innan vi ska iväg till förskolan och skolan.

Därför blir det just nu, Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser. AGE Defying Serum och Hydration Peel Pads ca 2-3 gånger i veckan. Det räcker som nattkräm om du inte är supertorr. Till dagen kör jag Serumet och Triple Protection Factor.

Enkelt smink är också viktigt just nu. Swish-swosh klart! Min favorit i alla kategorier när det ska gå snabbt är Palina Loose minerals. Ett valfritt rouge, gärna med lite lyster i för att öka glowet i huden så att du ser extra pigg och fräsch ut. Hemligt tips, kör rougeborsten med rouget på, på ögonen och över nästippen! Snygga höstfärger på rouge är Natural från Maria Åkerberg och Palinas färg I feel Pretty Pure.

Färga ögonbrynen hemma eller gå iväg och gör det för att det ska bli helt perfekt. Dessutom får du dom formade efter ditt ansikte och vad du önskar. På med mascara och du är redo för dagen.

Hoppas ni får smidiga mornar!

/Felicia

Kommentera