Bibehåll brännan - Hudterapeuten tipsar

Bibehåll brännan

Bibehåll brännan efter sommaren! Nästan alla vill ju se sådär fräscht solbrända ut hela året. Tyvärr är det svårt eftersom vi byter hudceller ungefär var 6e vecka. Det finns ingen magi utan lösningen är enkel.

Det viktiga för att bibehålla färgen du fått efter sommaren är att smörja in dig! Dessutom använda en återfuktande tvål, som absolut inte torkar ut huden. Jag skulle även börja använda lite svag brun utan sol innan din egen färg försvinner helt. Då blir inte kontrasterna så skarpa. Vill du bibehålla brännan i ansiktet är mitt tips att undvika syror och peelingar i den mån det går. Givetvis behöver huden peelas men man kan trappa ner lite under just den tiden man vill se mest sommarfräsch ut. Palinas fuktserum ger dig en riktig törstsläckare för en brunbränd hy.

Mina favoritprodukter för att bevara brännan:

Rose & Geranium shower gel från Neal's Yards Remedies
Beeswax body oil från Moonsun
System Corps gradual glow hydrating bodylotion är to die for!
Peeling vid behov från Elizabeth Arden PRO

Till ansiktet kör jag gärna Palina just nu. Dessutom har vi ju ett amazing erbjudande till er. Handla en valfri produkt från ansiktsserien och få nya rengöringen på köpet!

Läs mer om dagkrämen, masken och serumet här:

- 24 Seven smoothie cream
- Amazing Beauty Mask
- Heavenly Drops

Ta hand om er solbrända hud! /Felicia

Kommentera