Behåll sommaren - Hudterapeuten tipsar

Fina-mig

Nu börjar hösten göra sitt intåg, även om man helst av allt inte vill tro det. Vi börjar jobba, en del börjar en efterlängtad utbildning. Andra tar livet lite lugnare ett tag till. Oavsett är det dags att börja förbereda oss.

Jag håller kvar vid några somriga dofter för att få njuta en stund till. Storfavoriten just nu är Molton Browns handcreme Rhubarb & Rose. Jag blir lite lyckligare av den. Blundar jag och sätter händerna framför näsan kan jag nästan se alla sommarminnen framför mig.

Jag börjar även fokusera på mitt mål med min hudvård. Det är kanske är dags för dig med?
Vad vill jag? Behålla mitt ”glow”? Känna att huden är följsam och mjuk? Bekämpa pigmenteringar från sommaren? Mota bort rynkorna? Oavsett vad du har för mål har vi alltid en produkt som passar dig!

För att behålla glowet kan du passa på att köpa det förmånliga kittet DEOX-serien från Bioline. Den är anpassad för att göra din hud motståndskraftig och öka cirkulationen samtidigt som huden boostas med Vitamin C, peptider och deox-komplexet. Huden får ny lyster, nytt glow och rynkorna minimeras!

Ett annat tips är att testa PALINAS nya hudvård! Perfekt för dig som har pigmenteringar. Köper du någon slags hudvård får du dessutom rengöringen på köpet just nu!

För dig som önskar en hälsosam vacker hy med naturliga och ekologiska ingredienser med ett svenskt märke rekommenderar jag M Picaut. Jag har sällan skådat så fina resultat med ett ekologiskt märke. Börja med att boosta huden med exfoliating peel mask för att sedan sova med Hydralagoon overnight mask som en kur tills den tar slut. Beroende på hudtyp väljer du rengöring och dagkräm. Eftersom M Picauts produkter är skräddarsydda för att hjälpa hudens egna funktioner är de milda men ändå effektiva.

Så behåll sommaren lite till...

/Felicia

Kommentera