Hudterapeutens tips - Vårda trötta fötter

Trötta fötter

Här kommer mina tips för att vårda trötta fötter i sommar.

Här i Dalarna har dansbandsveckan kickats igång! Det är många svettiga timmar som dansas in på småtimmarna. Något som blir extremt påverkat under sommaren är dina fötter oavsett om du dansar eller upplever naturen eller kanske bara slappar på stranden. Här kommer mina hetaste tips för att underhålla vackra och välmående fötter hela sommaren!

Börja med att tappa upp ett fotbad eller ett bad för hela kroppen. Du kan hälla i valfri badolja, aromabad eller badsalt. Just nu använder jag LA Brukets Mynta bad. Det är energigivande och stärkande för kroppen.

Skrubba med fotskrubben Tamptvål fotskrubb från LA Bruket. Det är en mild men effektiv tvål som ger ny energi åt trötta fötter. Fila och klipp tånaglarna om det behövs. Kombinera med Maria Åkerbergs nagelolja som du tar någon droppe av till tånaglar och nagelband. Peta gärna ner nagelbanden, men var försiktig så att du inte petar för långt. Avsluta med att smörja in fötterna med en härlig fotkräm!

Hoppas att du och dina fötter får en skön sommar önskar Felicia!

L:a Bruket

Kommentera