Hudterapeuten tipsar om goda dofter till midsommar

 

Dofter till midsommar

Sol, gräs, regn, blommor och doften av sommar är oslagbar i mitt sinne. Jag älskar att förknippa händelser med dofter! Här kommer mina bästa tips inför midsommar.

Jag har till exempel alltid Molton Browns Rhubarb & Rose, både handtvålen och handlotionen på handfatet varje sommar. Doften är så somrig och väcker minnen som en varm och härlig midsommar!

Molton Brown

 

Den nya doften från Björk & Berries Soltice blir min nya sommardoft för i år. Kombinerat med deras Never Spring Shampoo, balsam och duschtvål och shimmering body oil blir den fantastisk! Dofterna gifter sig med varandra. Med den mjuka Never Springdoften och den fräscha doften från Soltice får du hela spektret av dofter.

Björk & Berries

 

För dig som föredrar lite mer naturliga dofter med skogen som inspiration kan jag tipsa om LA:Brukets parfymoljor. Petit Grain har fräschast doft av dessa tre, medans Hinoki passar dig som söker en murrigare och träigare doft. Myrrh är som ni kan förstå baserad på myrra och även cederträ vilket gör doften till den tyngre av dessa tre. Kombinera dofterna med din favorit tvål och bodylotion för att skapa en helt egen slutnot på doften. Visste du även att mygg och fästingar inte tycker om doften av citrongräs? Därför är Flytande Tvål Citrongräs perfekt att använda i sommar som en naturlig ”anti-mygg-produkt”.

Lilla Bruket

 

En riktigt fräsch sommardoft för herrar är den nya doften från Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel. Kombinera Edt’n och tvålen för att doften ska hålla under hela dagen.

Molton Brown

 

Även Björk & Berries nya serie Botanist är passar utmärkt för mannen eller kvinnan som gillar lite maskulinare dofter. Inte nog med att doften är oslagbar. Den gröna och snygga flaskan gör sig så bra på badkarskanten!

Björk & Berries

Trevlig midsommar önskar Felicia! :-)

Kommentera