Hudterapeutens tips om hur du pimpar sommarstugan

Lillabruket_v25_1

När jag åker ut till sommarstugan stressar jag ner. Jag återgår till naturens lugn och vill komma närmre naturen.

Vi har en utedusch och för mig är det viktigt att vi inte använder några ingredienser som är skadliga för naturen i och med att dom inte passerar något reningsverk. Jag föredrar LA:brukets härliga tamptvål och med fördel Citrongräs eftersom den håller myggen borta. Även body lotionen med doft av citrongräs får följa med av samma enkla anledning.

Lillabruket_v25_12

Jag har även pimptsen och havssaltet från Klinta så att jag kan ta hand om fötterna eftersom jag älskar att springa barfota i gräset. Fötterna blir lite nariga och smutsiga tyvärr. Jag passar då på att skrubba fötterna ordentligt efter ett fotbad med klintas havssalt. Massageljusen från Klinta är helt underbara! Doften Citronverbena & Ingefära tre vekar brinner på kvällarna för att hålla myggen borta samtidigt som jag smörjer in fötterna. Det blir liksom något naturligt och enkelt över det hela.

Utedasset pimpas med doftpinnar. Doften Nytvättat är ju alltid rätt och maskerar den oangenäma doften från utedasset ganska bra!

Klinta

Ha ett skönt häng i sommarstugan önskar Felicia

Kommentera