Tips på Brun Utan Sol (BUS)

Våren är här och det är dags att visa upp våra bleka ben, som tur är finns Brun Utan Sol (BUS). Vi guidar dig bland olika BUS varianter!

BUS Brun utan sol

Prepp innan insmörjning?

HÄR kan du läsa om allt du behöver tänka på INNAN du börjar smörja in dig med BUS för att få det bästa resultatet!

Det finns olika varianter på Brun Utan Sol och alla gillar olika! Men här kommer några förslag:

 

Brun utan sol

Maria Åkerberg - Tan in a Bottle:

Känns som en vanlig bodylotion som är ganska smidig att applicera nu när de har bytt ut förpackningen till en tub istället för flaskan som var tidigare. Detta är inte en traditionell BUS utan man jobbar upp färger stegvis genom att smörja in sig flera gånger på rad, på detta vis kan du vara säker på att slippa starka linjer eller den beryktade 80-tals orangea färgen! Perfekt för nybörjare! Ekologisk.

 

BUS

Decléor Aroma Sun Expert - Self Tanning Milk Natural Glow Face & Body:

Puh, världens längsta namn men den är många av våra kunder stora favorit när det kommer till BUS! Ger en snygg färg med lite skimmer. Skimret i sig lyfter brännan lite extra vilket ger ett fräscht utseende på huden. Lättapplicerad men var noga med linjerna då detta är en "riktig" Brun utan Sol där du blir brun snabbare än bodylotion varianterna.

 

Brun utan sol Decleor

Decléor Aroma Confort - Systeme Corps Gradual Glow Hydrating Body Milk:

Åter igen, Decléor gillar långa namn ;-) Detta är mer en bodylotion med färg i som du jobbar upp brännan gradvis med. Precis som ovanstående mer hard-core BUS från Decléor så har denna skimmer i sig vilket är så snyggt!

 

Gäller för alla BUS produkter:

Det dröjer upp till åtta timmar innan full effekt uppnås. Färgen nöts bort, smörj därför in dig på nytt var tredje till femte dag för att bibehålla solbrännan.

Kommentera