Decléor Hydra Floral White Petal

Decléor lanserar en ny serie: Hydra Floral White Petal som jämnar ut, korrigerar och ger extra glow till trött och glåmig hud!

White Petal Decléor

Decléor har ju sedan tidigare en serie som heter Hydra Floral men med efternamnet Anti-Pollution, den serien är mer riktad till att skydda huden mot föroreningar, UV-ljus och yttre påfrestningar. Den nylanserade Hydra Floral White Petal jobbar mer med att korrigera, jämna ut och ge lyster. Vi går igenom de olika produkterna i White Petal-serien:

Hydra Floral White Petal

Hydra Floral White Petal Skin Perfecting Concentrate - ett uppljusande koncentrat som består till 98% av naturliga ingredienser och har en sammandragande effekt på huden tack vare salicylsyra.

Hydra Floral White Petal Neroli Spot Corrector - en uppljusande punktbehandlare att använda direkt på pigmentfläckar under din dagcreme. Cremen innehåller c-vitamin, extrakt av pion och extrakt av mandelblomma. Den starkaste behandlaren i serien för just pigmentfläckar.

Hydra Floral White Petal Perfecting Hydrating Milky Lotion - en uppljusande lotion som används på dagen. Tunnare och lättare än en vanlig ansiktscreme. Den innehåller bland annat essentiella oljor från kamomill och C-vitamin.

Hydra Floral White Petal SPF50 Protective CC cream - CC cream med riktigt hög SPF! Finns bara i en nyans då den ska passa alla hudtoner. Perfekt med hög SPF när man använder aktiva produkter som de flesta i White Petal-serien är.

Hydra Floral White Petal Perfecting Hydrating Sleeping Mask - En mask du kan sova med i geléform som ger uppljusande effekt och huden känns avslappnade tack vare essentiella fettsyror från apelsin och neroli.

Kommentera