Maria Åkerberg swatch / nyanser

Maria Åkerberg har släppt nyans / swatch bilder på hur deras Lip Care Colour och Lip Gloss ser ut när de väl är applicerade på läpparna för att underlätta för oss alla i jakten på den absolut perfekta nyansen!

Swatch Maria Åkerberg

Maria Åkerbergs läppstift och läppglans kan vid applicering på läpparna se aningen annorlunda ut än vad de gör i sin förpackning. För att göra det enklare för våra kunder att hitta den nyans de önskar har Maria Åkerberg tagit fram produktbilder på Lip Gloss och Lip Care Colour som visar hur de ser ut vid applicering på läpparna.

Tips!

För makeupartister är en läppkonturpenna superviktig för att få snygga läppar. Ju äldre man blir desto mer odefinierbar blir oftast läpplinjen. Det bästa för att definiera läpparna är att först göra en lite ljusare ram utanför läpplinjen som framhäver läpparna. Detta gör du allra enklast med den ljusaste delen av Cover Stick. Linjen ska inte synas utan det är bara effekten vi vill åt. Efteråt lägger du Lip Liner precis på läpplinjen. Använder du läppstift eller läppglans som är transparenta kan du med fördel använda Eyebrow Pencil Perfect For All, en torr och bra penna som gör att läppstiftet hålls på plats hela dagen.

Lip Care Colour

Swatch MÅ

 

Lip Gloss

Swatch Maria Åkerberg

Kommentera