bareMinerals Gen Nude

bareMinerals Gen Nude

Ingen har väl missat bareMinerals Gen Nude -serie med 40 nya nyanser av läpprodukter!? Lipliner, lipgloss och läppstift med olika texturer, intensitet och färger. Vi guidar dig med nyanserna!

 

bareMinerals Nude

Buttercream Lipgloss

bareMinerals Gen Nude Buttercream Lipgloss är återfuktande, plumpande lipgloss i 15 nude nyanser som passar alla hudtyper. De kommer i både i skimrande och icke skimrande nyanser. De ger en balmliknande finish som inte klibbar. Lipglosset innehåller en naturlig peptid som ger en pumpande effekt utan att pirra. Subtil vaniljdoft.

 

bareminerals nude

Matte Liquid Lipcolor

Gen Nude Matte Liquid Lipcolor är ett krämigt flytande matt läppstift som har long lasting effekt. Den silkiga, lättviktiga pigmentrika formulan glider lätt över läpparna och torkar sedan till en naturlig matt finish. Läppstiftet är formulerad med återfuktandeingredienser för att motverka torrhet. Den har även primereffekt för lång hållbarhet. Subtil vaniljdoft.

 

gen nude bareminerals

Radiant Lipstick

Gen Nude Radiant Lipstick har utvecklats för att komplettera alla hudtoner och läpptoner. Den innovativa formulan glider på dina läppar och ger byggbar medium täckning med en rik, krämig konsistens och glans. Formulan innehåller naturliga oljor och växtsmör som återfuktar och mjukgör dina läppar. Subtil vaniljdoft.

 

gen nude bareminerals

Under Over Lip Liner

Gen Nude Under Over Lip Liner är krämiga nude lip liner pennor att använda över eller under andra läpprodukter för att få den perfekta finishen på dina nude läppar. Kommer i fem stycken universal nyanser. Läppennorna  är mjuka silkigt krämiga med primereffekt som lätt glider över läpparna. Kan användas före läppstift och gloss för att dessa ska sitta längre och inte "rinna" ut i linjer. Eller efter för att skapa mjukare konturer.

Kommentera