Palina Hudvård

En stor nyhet som vi har väntat länge på är Palina hudvård och nu är den äntligen här! Palina Skin Philosophy som hudvårdsserien heter släpps i omgångar och först ut är dessa produkter:

Palina Skin Philosophy

Ansiktscremer, masker och en peeling står på agendan i första etappen. Det är flera olika varianter för att du ska hitta en som passar just din hud och dess tillstånd. Totalt kommer det att bli 21 st produkter i Palina hudvård. Förutom de fina, färgglada förpackningarna som lätt gör att man distraheras och låter ögonen vandra så har de även självklart skapats för att ge resultat! Produkterna tillverkas i Italien och använder sig av det senaste inom ingrediensteknologi, har unika komplex som ger synliga resultat samt har minst 95% naturligt innehåll i sig.

PRODUKTER (etapp 1)

 

Palina Hudvård

24 Seven Smoothie Cream - En mjuk och närande fuktkräm med ett lång återfuktande effekt. Går snabbt och smidigt in i huden. Passar alla hudtyper. Innehåller allantoin som lugnar och reparerar samt balanserande, återfuktande jojobaolja.

 

Palina Hudvård

Extra Loving Moisture Cream - En rik fuktighetskräm med lugnande effekt. Långvarig återfuktande effekt. För normal, torr och känslig hud. Innehåller mjukgörande sheasmör, blåbärsextrakt, panthenol som påskyndar celltillväxten, lugnande kamomillextrakt samt vitamin E och A.

 

Palina Hudvård

Fresh Gel Cream - En lätt, oljefri ansiktsgel som effektivt återfuktar huden samtidigt som den ger huden en matt yta. Passar normal, fet och kombinerad hud. Innehåller Squalane som förhindrar UV-skador samt bildningen av åldersfläckar, främjar celltillväxt och är antibakteriell. Förhindrar fuktförlust och återfuktar huden i upp till åtta timmar.

 

Palina Skin Philosophy

Rescue Me Gel - Högkoncentrerad, antibaktriell gel för behandling av oren/fet hud och keratosispilaris. Är även porsamandragande. Passar fet och kombinerad hud samt för de med keratosispilaris på kinder och kropp. Appliceras lokalt på problem områden. Innehåller glycolic acid, latic acid och salicylic acid som tillsammans exfolierar, ger jämnare hudton och är antibakteriell.

 

Palina Skin Philosophy

Amazing Beauty Mask -  Exklusiv närande ansiktsmask för en torr och åldrad hud. Lämnar huden ren, silkeslen, strålande och återupplivande. Passar alla hudtyper. Innehåller edelweiss-extrakt som har dubbelt så mycket antioxidant effekt som C-vitamin och motverkar antioxidativ stress.

 

Palina Hudvård

Calm Down Mask - Djupverkade ansiktsmask som dämpar rödblommig hud och återställer hudens fuktbalans. Motverkar rodnad och lindrar hudirritation samtidigt som hudens naturliga barriärfunktion stärks. Passar alla hudtyper. Innehåller allantoin, jojobaolja och kaolin lera.

 

Palina Hudvård

Rescue Me Mud Mask - Djuprengörande, lerbaserad ansiktsmask som motverkar en fet och oren hud samtidigt som den lugnar och återställer hudens fuktbalans. Passar fet och kombinerad hud. innehåller allantoin och irländsk lera som är pH-balanserande och antiseptisk.

 

Hudvård Palina

The Fairy Scrub - Mild, men effektiv, ansiktspeeling som försiktigt tar bort döda hudceller och ger en jämnare och renare hud. Innehåller pimpsten som är rund i sin form och ger en mild mekanisk peeling. Passar alla hudtyper. Innehåller mandelolja som boostar huden då den är rik på E och D vitamin. Lugnar en irriterad hud.

Kommentera