Maria Åkerberg nyheter

Det nya året har anlänt med buller och bång och det innebär att även nyheterna börjar trilla in! Vi har och kommer få så många roliga Maria Åkerberg nyheter, kika in här för att se vad som komma skall!

Nyheter Maria Åkerberg

Januari har passerat väldigt snabbt och helt plötsligt är det februari och nyheterna börjar trilla in i en rasande fart! Låt oss berätta mer om de olika godingarna från Maria Åkerberg!

 

Maria Åkerberg Hudvård

Liquid Soap

Först ut var handtvålen med pump: Liquid Soap som levererades i både 250 ml och 500 ml. De tre dofterna som fick chansen att bli handtvål var Energy, Lemongrass och Rosemary, dvs storsäljarna som många har som sina favoriter i Hair & Body Schampoo.

 

Maria Åkerberg sminkto my darling

Lip Care Colour

Tätt efter kom 2 st nya nyanser på Lip Care Colour som heter Crush och Darling. Crush är en korallfärgad nyans med varm orange-rosa ton och med matt finish. Darling har en kall rosa nyans och mycket skimmer. Dessa två nya nyanser kommer dessutom i ett varsitt sminkkit där det ingår kompletterande produkter som matchar färgerna. Kiten heter To my Darling och To my Crush och innehåller läppstiftet, lipgloss och rouge. Kiten finns under begränsad tid, tom 30 april 2017 och hittas HÄR! Läppstiften kommer dock finnas i ordinarie sortiment.

 

Maria Åkerberg smink

Compact Cover

Den 20 februari kommer en ny basprodukt som heter Compact Cover i nyansen Beige. Det är ett korrigeringspuder som jämnar ut din hudton med en heltäckande finish. Capryloyl Glycin av kokosolja balanserar talgproduktion, vilket bidrar till att produkten passar alla hudtyper. Denna bas kommer att komma i fler nyanser och appliceras lättast med svamp eller pensel.

 

Treatment-kit

24 februari får vi in två Treatment-kit som hjälper din hud att få extra fukt och näring. Clearing Treatment är en renande kur som innehåller AHA & Jojoba Peeling 30 ml och Face Mask Clearing 50 ml. Clearing Treatment renar huden samtidigt som den tillför mycket fukt. Kuren verkar även uppfräschande, utslätande och återfuktande för alla hudtyper, men är speciellt bra för rosacea, acne, oren och fet hud. Nästa kit heter Moisturising Treatment och innehåller Papaya Peeling 30 ml och Face Mask Moist 50 ml som ger återfuktning till huden. Moisturising Treatment är en aktiv kur som passar en torr hud. Huden boostas med näring och lyster. Den blir också sammetslen och djupt återfuktad. Kuren lämpar sig även för känslig hud, dock inte för dem som har rosacea. (länkar kommer när produkterna har lanserats)

Utöver dessa nyheter kan vi även nämna att Moulding Cream äntligen kommer att bytas ut till tub istället för burk, så mycket enklare att hantera! Som ni kanske har märkt så byts hår- och kroppsprodukterna till svarta förpackningar eller få svart kork. Detta för att det ska bli enklare att urskilja serierna från varandra. Skiftet av förpackningar sker löpande.

2 reaktion på “Maria Åkerberg nyheter”

  • Har testat compact cover nu ett par gånger men har tyckt att det varit svårt att få det på huden. Men med svamp och sen borste blev det riktigt bra.
    Kram från Mona

    Svara
    • Hej Mona, vad roligt att du testar Maria Åkerbergs nyhet :) Compact Cover är lite annorlunda jämfört med deras klassiker Compact Foundation, lite mer som mineralpuder fast i fast form, personligen tycker jag det fungerar bäst med en bra primer och sen applicering med en stor borste. Trevlig helg! Mvh Madelene, Fina Mig

      Svara
Kommentera