L:a Bruket nyheter!

Vi får information om L:a Bruket nyheter som kommer här under våren och vi är så taggade på dom att vi måste dela med oss till er! Kika in för att se vad som kommer inom både hud och hem framöver!

L:a Bruket Nyheter

Först ut bland L:a Bruket nyheter är hudvården som kommer att utöka med många fina produkter under februari/mars:

lilla bruketLa Bruket

 

177 Broccoli seed oil 30 ml - Ett fuktgivande serum som är rikt på antioxidanter. Innehåller broccoliextrakt som är rikt på antioxidanter som C- och E-vitamin, som stimulerar cellförnyelse och förebygger ålderstecken, samt gurkextrakt som lugnar och mjukgör. Serumet är lättabsorberande och passar alla hudtyper.

178 Eye make-up remover 50 ml - Är en närande och mjukgörande rengöring för sminkningen kring ögonen. Removern innehåller skyddande ricinolja, mjukgörande jojobaolja, närande ängskrasseolja och antioxidanten E-vitamin.

179 Hydrating mask 50 ml - En återfuktande, lugnande och rogivande ansiktsmask som innehåller aloe vera som förbättrar hudens syreupptag samt extrakt av vitaminrik gurka, näringsrika alger och fläder som stimulerar blodcirkulationen. Denna naturliga kombo gör huden mjuk, smidig och ger extra lugn.

L:a Bruket nyheterL:a Bruket nyheter

 

169 Sunscreen SPF30 Patchouli / Mynta 200 ml - Äntligen! Ett naturlig solskyddscrème som innehåller uppfriskande eteriska oljor av mynta, patchouli och lavendel som ger näring till huden. Solskyddet är fulladdat med vitaminer och näring då det innehåller ekologisk solros- och avokadoolja som ger huden E- och D-vitamin samt omega 6, 7 och 9. Har ett naturliga solskyddsfilter i och med att den innehåller Titandioxid (utan nanopartiklar).

184 Flytande tvål Geranium 250 ml -  En ny doft i deras sortiment över återfuktande hand- och kroppstvålar. Tvålen innehåller eteriska oljor av sammandragande geranium, lugnande lavendel och värmande svartpeppar. Den stimulerar, rengör och lugnar samt verkar antibakteriellt och anti inflammatoriskt på huden.

Sen har vi hemmet som får lite fler fiffiga och väldoftande inredningsdetaljer i slutet av mars:

Fragrance tag - en dofttag som du hänger i rummet för att skapa en härligt väldoftande atmosfär i ditt hem. Dofttagen kommer i dofterna Hinoki, Tabac och Black Oak.

 

(Länkar kommer när produkterna har levererats)

 

En reaktion på “L:a Bruket nyheter!”

Kommentera