Hela sortimentet av...

Det nya året har börjat bra med många nyheter inom våra märken, men vi har även valt att börja ta in hela sortimentet av alla våra märken. Det är ett stort jobb men sakta och säkert kommer det in mer och mer produkter. Först ut med kompletteringar är:

Molton Klinta L:a Bruket

 

L:a Bruket - Vi tjuvstartade faktiskt med dessa, så de hade vi redan kompletterat upp innan nyår men nu kommer det fler nyheter från dom också så nu är vi en av de ytterst få som har hela sortimentet och dessutom kan erbjuda det på nätet också!

Molton Brown - Vi utökar med Home Linen som används på textiler i hemmet för att ge en fräsch doft, fler doftljus och hela deras hårsortiment. Vi slår gärna ett extra slag för deras schampon och balsam, helt underbara! (leverans väntas komma i veckan)

Klinta & Co. - Vi har påbörjat att lägga in de sista dofterna i massageljus vilket borde vara klart inom 1-2 veckor. Men vi har redan nu fyllt på med alla doftpinnar, nyheter i massageljus och burkljusen som är smidiga att ta med sig!

Björk & Berries - Det är så spännande, det kommer att komma så mycket nytt från Björk & Berries under våren! Men vi börjar med att plocka in de bitar som vi inte har haft tidigare, bland annat EdP (som luktar helt fantastiskt!), parfymolja och hårprodukter.

Palina - Deras hela sortiment med smink har vi haft länge men nu har de även utökat med hudvård som vi självklart tar in. Hudvården lanseras i etapper och du kan läsa om etapperna HÄR!

BareMinerals - Denna gamla goding ska vi självklart ha hela sortimentet av! Då det är många nyanser av varje produkt så har det tagit lite tid men nu är det snart ett fulltaligt sortiment på vår sida!

Neal´s Yard - Detta blir vårt nästa projekt, vi kommer ta in några delar i taget men vårt mål är att under våren ska hela sortimentet finnas inne!

Neals Yard

Kommentera