Dermalogica Daily Superfoliant

Flera och fler nyheter trillar in! Näst på tur är Dermalogica Daily Superfoliant som tagit skönhetsbranschen med storm! Vi berättar mer!

daily superfoliant

Varför är Daily Superfoliant så hypad?

För det första är det en helt ny produkt i Dermalogicas sortiment vilket alltid ger ett stort eko i skönhetsvärlden. Sen har Dermalogica i många år haft Daily Microfoliant som sin ständiga följeslagare, det är en storfavorit hos många då den "har allt". Den är mild nog att använda ofta och den har en känsla av att vara både en mekanisk och enzympeeling, att den passar till så gott som all hudvård oavsett märke gör ju inte saken sämre direkt.. Men så har man nu alltså valt att släppa ett syskon till denna goding. Skillnaden lite kort sagt är att Daily Microfoliant är mildare, lystergivande och lugnande medan Daily Superfoliant är mer djuprengörande, antioxidant och skyddar när absorberar förorenade partiklar.

Daily Superfoliant innehåller kol som under ca ½ års tid har varit den stora ingrediensen på allas läppar. Den rengör effektivt så både smuts och föroreningar från omgivningen "dras" ur huden och ger en superren känsla efteråt. Det man pratar om när det kommer till kol (och även i många andra ingredienser/produkter de kommande månaderna) är Anti-Pollution. Vi har relativt bra luft i Sverige om man jämför med många andra länder men Anti-Pollution bygger på att vi måste detoxa huden från luftföroreningar, avgaser och andra "stor-stads" föroreningar.

Alla dessa föroreningar kan även trigga förtida åldrande men då Daily Superfoliant drar till sig dessa partiklar och avlägsnar dem så har peelingen alltså även fördelar för mogen hud.

Dermalogica

Hur använder man den då?

Har du använt Daily Microfoliant förut så är det samma princip som den, alltså:

Löddra upp ca ½ tsk pulver i våta händer. Tillsätt mer vatten och lös upp produkten till en krämig konsistens. Applicera på rengjord hud och massera in över ansiktet under någon minut. Undvik ögonpartiet. Skölj av mycket noga. Använd dagligen. Om huden är känslig – använd varannan dag tills huden vant sig.

Rolig fakta är att du kan gå in på Skinpollution.com och söka på din stad för att kolla din stads luft och dess effekt på huden!

Kommentera