Vi lanserar Bioline

Vi lanserar italienska Bioline som är ett salongsmärke med många hudvårdsprodukter som är anpassade för olika hudtyper och tillstånd. Låt oss berätta mer om detta underbara märke!

bioline

 

OM MÄRKET

Bioline är italiensk hudvård med hög kvalitet som kombinerar det bästa från naturen med det senaste inom vetenskap. Märkets vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt och snabbt sätt vill se resultat på din hud, därför är varje produkt unik med en hög koncentration av aktiva ingredienser som ger fina resultat utefter dina önskemål. Produkterna innehåller endast naturliga dofter och färgämnen.

Bioline

HUDVÅRDSSERIER

Primaluce - en aktiv ansiktsserie med syror som AHA och PHA

Lifting Code - en lyftande serie anpassad för mogen hud

Jatoman - den manliga serien

De-Ox - en serie fullspäckad med C-vitamin och lyster

Desense - för känslig hud

Sundefense - solserie med både solskydd och after sun

Age - anti-age serien som boostar cellaktiviteten och ger spänst

Phyto Staminal (Details of Beauty) - intensivbehandlande boostprodukter med stamceller från växtriket

24.7 - produkter som förebygger och skyddar mot den dagliga stressen huden utsetts för

Line + - är 4 serier som kompletterar det din hud behöver just för tillfället och heter Aqua+, Pura+, Dolce+ och Vita+. Se respektive produkt för hudtyp.

Dolce+ för känslig hud, omedelbart lugnande

Aqua+ för fuktfattig torr hud

Pura+ för fet acne hud, rengörande

Vita+ för torr, näringsfattig hud

Daily Ritual - Hydra, Delicate, Energy, Pure, Gentle och Exfo - bra basprodukter där rengöring och ansiktsvatten/lotion anpassade för olika hudtyper ingår. Se respektive produkt för hudtyp.

Body - flera härliga kroppsprodukter som tex bodylotion, handcreme och skrubb

Bioline Daily Ritual

 

VAD TYCKER VI PÅ FINA MIG?

Bioline är ett riktigt härligt märke då det har en sån pass stor bredd men ändå nischade specialprodukter. I Biolines sortiment finns det något för alla och det är lätt att komplettera det huden behöver för stunden, vilket såklart gör det till ett roligt märke för hudterapeuterna att jobba med både i salongen och på rekommendation via nätet.

Vi har alla provat olika serier och produkter innan vi valde att ta in det i sortimentet och vi har alla hittat favoriter. Detta är så klart helt beroende på vilken hudtyp man har vad man får för favoriter i det här märket, men vi har hittat några som vi inte kan vara utan och som vi självklart tänker dela med oss av! :-)

Hudvård Bioline

 

FAVORITER

Phyto Staminal Eye & Lip Serum - en riktigt bra ögon och läpp produkt som innehåller intensiva och aktiva go-bitar som caviar och retinol. Vi gillar verkligen resultatet vi fått av denna!

Primaluce Nourishing Renovating Cream - innehåller AHA syra men är riktigt snäll och skön för den torra huden. Jämnar ut, exfolierar och är en riktig fuktbomb på samma gång.

De-Ox Booster Serum Power C - vitaminserum när den är som bäst! Fulladdad med C-vitamin som ger lyster åt huden, perfekt nu under vinterhalvåret när huden känns glåmig.

bioline

Kommentera