Vi lanserar Warpaint - naturlig tandblekning!

Det har pratats mycket om Warpaint hos både bloggare, skönhetsredaktörer och på mässor runt om i landet under 2016. Vi har själva testat det under en längre period och kan med glädje säga att det fungerar! Därför är vi extra stolta över att kunna annonsera ut att finamig.se numera är återförsäljare för Warpaint!

Warpaint

Pulvret i Warpaint bleker missfärgningar skonsamt samt stärker tänder och tandköttet. Bentonitleran i Warpaint innehåller mängder av mineraler som är viktiga för tändernas välmående, så som kalcium och kalium. Aktivkolen, som har framställts av kokosnötens skal, rengör effektivt och polerar tänderna utan att skada emaljen. Ekologiskt apelsinskal, pepparmynta och citronmyrten hämmar infektioner och ger dig en fräsch andedräkt!

En burk räcker till ca. 150 gånger.

Man ser lite ut som att man har tuggat på jord när man borstar med pulvret och det vill gärna skvätta lite om man inte håller ihop munnen (eller borstar i duschen som VD:n gör ;-). Men vet du vad? Det ger resultat och som tur är behöver ingen se på en när man borstar svart i hela munnen! :-)

Testa du också och skicka gärna över före, under och efter bilder till oss, vi älskar sånt!

Kommentera