Julklappstips!

Det är den tiden på året.. Julen är runt hörnet och frågorna om vad man önskar sig i julklapp börjar dyka upp, låt oss hjälpa dig med förslag på Julklappstips!

julklappstips

FÖR HONOM

Skäm bort käraste med produkter som ger en lyxig känsla och ändå ger resultat. Molton Brown har släppt en herrserie med ansiktsprodukter som (precis som deras resterande produkter!) andas flärd, exotiska men diskreta dofter och snygg design. Men till skillnad mot kroppsprodukterna så ger dessa produkter inte bara en känsla, de ger effektiva resultat också.

Psst... vill du skämma bort ordentligt så har Molton Brown även skapat ett exklusivt Shaving Kit, SÅ snyggt och passar till vanliga Gilette-rakhyvlar!

julklappar tips män

FÖR HENNE

Vi fortsätter med lyx! Vi måste lyfta 3 märken som ger badrummet den där extra touchen, lite dyrare och lite mer uppskattat:

Transderma - beskrivs ofta som serumens rolls royce. Kan kompletteras till alla hudvårdsrutiner, så oavsett vad kärleken använder för märke på sina ansiktsprodukter kan dessa boosta. Det enda du behöver snoka reda på är vad hon behöver extra av, tex anti-age, återfuktning osv. (tips från coachen, kika på nuvarande produkter som står i badrumsskåpet!)

Rahua - Inte nog med att flaskorna är såååå fina, de har ett fint innehåll! Naturligt och ekologiskt innehåll som doftar underbart, här snackar vi lyxiga hårvårdsprodukter!

Molton Brown - Ja även här invaderar britterna önskelistan, Molton Browns kroppsprodukter finns i så många väldoftande former, men självklart är endast det bästa gott nog: Limited Edition. Jo jo, då förstår ju, något som doftar gott och bara finns i begränsad upplaga? Som gjort för succé under granen! Julens dofter är Juniper Berries (inspirerat av Lappland!) och den glittrigt skimrande Vintage 2016 (inspirerat av Champagne -distriktet!)

Psst.. Vi har valt sånt som inte är allt för individanpassat när det kommer till huden, vill du köpa ren hudvård? Kontakta våra hudterapeuter så hjälper dom dig att hitta rätt! :-)

Julklapp tips hår

FÖR MAMMA

Mamma som alltid fixar och alltid tänker på alla andra behöver något som tänker på både henne och alla andra: Svenskt, Naturligt och Ekologiskt. Maria Åkerberg fixar grejen! Milda, effektiva (för vem har tid att stå i en timme och fixa med sig själv varje morgon när man har barn som bankar på badrumsdörren!?), närproducerade med miljötänk och otroliga dofter!

Psst.. "Hemmet är min borg" är många mammors motto, så låt även hemmet få lite kärlek under jul, väldoftande ljus och doftpinnar hittar du hos Klinta & Co. Storsäljarna är Nytvättat, Champagne & Rosa Grapefruit samt Hallon & Kvitten. Men låt oss även tipsa om dessa underbara doftern: Kiwi & Aprikos, Granatäpple & Mynta samt Bärnsten & Tonkaböna.

Julklappstips Hudvård

FÖR PAPPA

Jack Black, mutter-mummel, vad är det för nått? Jo det ska jag berätta för dig pappa: det är riktigt bra herrprodukter som säljer som smör i USA tack vare sin maskulina doft, sportiga fräschhet och funktionsvänliga förpackning! Nu finns dom även i Sverige! Så släng den där gamla Dubbel-Duschen som du dragits med i hundra år och vägrar sluta använda trots att du blir torr av den, välkommen till 2016 (snart 2017 för sjutton!) där hud-, kropp- och hårvård är snällt mot dig!

Psst.. Jack Black har även en EdP med eteriska oljor i, vilket ger en långverkande och behaglig doft av kryddig peppar.

Fina Mig Julklappar

FÖR SYSTER

Beroende på ålder och intresse: Hudvård eller Smink? Vi har både och!

Palina - Här snackar vi roligt smink! Ger naturligt resultat utan att du får en "kakig" känsla och ögonskuggorna är to die for! Finns i matta, glittriga, lösa och fasta - allt för att du ska kunna få till en snygg sminkning oavsett vardag eller fest. Avsluta alltid med deras Drama Queen mascara för en snygg inramning!

Cicamed - Lätt, fräscht och svenskt! Cicamed har inte en massa olika serier som man blandar ihop och inte vet vad man kan använda till vad, de kör på enkla, raka kort. Rengöring, serum och ansiktscreme, lika enkelt som 1, 2, 3.. Sen finns det såklart roliga tillägg att lägga till om man vill ;-) extra produkter speciellt inriktade på acne, lyster, syra (AHA) eller anti-age finns i sortimentet beroende på behov.

Psst.. Smink eller hudvård? Varför välja? Cicameds Collagen Boost Mask Gold ger en härlig askungeeffekt på huden samtidigt som den ger lyster. Palinas Skin Perfecting Veil är hudvårdande smink som hjälper din hud att skyddas och vårdas.

Julklappstips

FÖR BROR

Enkelt, smidigt och milda produkter som inte kostar en hel förmögenhet när han ska fylla på förrådet sen: Bulldog. Tur för oss så har Bulldog kommit med en necessär som innehåller det viktigaste, perfekt som julklapp, denna kan vi sen komplettera upp med specialvård som tex ögoncreme (jo, även bröder behöver använda ögoncreme, truga på honom det nu! Han kommer tacka dig när han ser resultatet sen!), deodorant eller skäggprodukter.

Psst.. Bulldog har flera serier anpassade för mäns hud, välj på Original, Sensitive, Anti-Age, SPF och 24 timmars återfuktning.

Julklapp herr hudvård

Kommentera