Andra bloggare om Fina Val

Vi tycker vår Fina Val märkning är ett bra sätt att vara mer transparenta mot våra kunder, men självklart har vi även lyssnat på er följare och kunder vad ni tycker är viktigt. I samband med vårt 2 års jubileum så skickade vi därför ut lite information och Fina Val produkter i en goodiebag till olika bloggare och nu vill vi dela med oss av vad de tycker om produkterna och konceptet :-)

Fina Val

Du kan först och främst läsa mer om kriterierna för Fina Val i vårt tidigare blogginlägg som finns  HÄR.

 

Dalarnas skönhetsbloggare var på plats!

Först ut bland bloggarna är BeautyBoost som är en duo bestående av svärmor och svärdotter. De bor ca 2 timmar ifrån oss men det stoppade dom inte från att åka till vår salong/butik för att vara med på vårt 2 års jubileum! De har skrivit flera inlägg, dels ett om själva firandet som du hittar HÄR, men också flera recensioner av produkter från goodiebagen! Kika in på deras blogg för att läsa igenom recensionerna!

 

Fina Val för känslig hud

Trisiaa är utbildad makeup artist och fotograf som skriver i första hand om Fina Val som koncept men har lovat sina läsare att recensera produkterna efter hon har hunnit prova dom så håll ögonen öppna! Du kan läsa hennes inlägg HÄR

 

Norge vill också tycka till!

Sen har vi fina Oslofrun som är en tvåbarnsmamma i Norge som bloggar om sitt liv vilket involverar både familj, inredning, konst, hälsa och skönhet. Oslofrun har skrivit om oss tidigare och var en självklar person för oss att kontakta när vi skulle lansera Fina Val :-) Vad hon tycker? Det kan du läsa mer om HÄR!

 

Tidningen var visst också hit på besök..

När vi ändå tipsar om läsning som gäller Fina Val så måste vi självklart även nämna Dalarnas Tidningar som var här och gjorde ett reportage om oss i samband med 2 års jubileumet! Ni hittar reportaget på deras HEMSIDA

Kommentera