5 manliga tips

Vi testar produkter hela dagarna, självklart hittar vi favoriter som vi vill dela med oss av. Därför gör vi en bloggserie där vi en gång i veckan berättar vad vi använder just nu och tycker att hela världen borde börja använda!

Fina Mig

 

Vecka 1 av 6 får Jesper ta plats i rampljuset. Jesper är vår designer och webbtekniker som har intresserat sig mer och mer för hudvårdsprodukter med åren. Numera tycker han det är roligt och en lyxig stund på morgonen när han får använda sin produkter.

Jespers topp 5 produkter:

Molton Brown

Molton Brown – Ultra light bai ji hydrator
En mycket bra ansiktskräm som fuktar tillräckligt men inte känns fet eller ger mig finnar. Jag använder den varje dag. Ett plus är att den har en mycket behaglig och diskret doft.

Topp 5

Bull dog – Eye roll-on
Använder jag nästan varje dag då den slätar ut fint under ögonen. Perfekt när jag ser nyvaken eller trött ut.

Maria Åkerberg

Maria Åkerberg – Hair & Body Shampoo Rosemary
Jättebra hair & body som jag använder när jag har bråttom… ja annars också såklart, men den är extra praktisk när man har lite ont om tid! Ett lyxigt, ekologiskt och bättre substitut till klassiska Dubbeldusch som mest torkar ut huden/håret.

Lilla Bruket

L:a Bruket – 153 doftljus Tabac
Ibland på helgen när jag vill lyxa till det efter duschen, går jag in i badrummet och tänder mitt tabac ljus. Lyssnar på lite skön amerikans folkmusik, rakar mig med en gammal hederlig rakhyvel och använder alla mina hudvårdsprodukter (eller nästan i alla fall). Det är avslappning, och det doftar underbart!

Molton Brown topp 5

Molton Brown – Tobacco Absolute EdT
Pricken över i:et! Sista touchen innan jag lämnar hemmet nyduschad och fräsch är några pump från min Molton Brown Tobacco.

Kommentera