Nylansering av finamig.se & 2 års jubileum

Wow, vilken respons vi har fått! I tisdags hade vi 2 års jubileum för finamig.se och det firade vi med nylansering av vår hemsida, fina erbjudanden, föreläsning om Maria Åkerberg och sminkningar av Palina. Självklart vill vi dela med oss av lite bilder från kvällen! (klicka på bilderna för att se dom i större format)

Fina MigFina Migfinamig.sefinamigfinamig

 

Vi hade öppet i den fysiska butiken mellan kl 15-19 (som blev till kl 20 för det var så många som ville handla och prata mer efter föreläsningen!), samtidigt som vi hade firande i vår fysiska butik så hade vi både goodiebag och 15% på sortimentet på webben. Alla detaljer (inklusive oss själva!) gick så klart i vår nya signaturfärg orange :)

Maria ÅkerbergMaria ÅkerbergMaria ÅkerbergMaria Åkerberg

Kl 18 hade vi Ivan från Maria Åkerberg här som hade en väldigt uppskattad föreläsning för de som föranmält sig. Han pratade mycket om naturliga och ekologiska ingredienser kontra kemiska så klart, men gav även tips på några egna favoritprodukter och förklarade skillnaden på olika oljor och mineraler. Behöver vi ens säga att Ivan var väldigt populär ute i butiken efter föreläsningen för att få inside-tips på vilken produkt som passar just kundens hud!? ;)

På föreläsningen ingick det även lite tilltugg som var inspirerade av just naturens olika nyttiga element, menyn bestod av: heta räkor, mozzarella med färnkålsalami, citroncreme med lufttorkad skinka, havreknäcke med laxröra & forell rom samt färska fikon med chevrécreme på rågcrostini.

PalinaPalinaPalinaPalina

Samtidigt i butiken hade vi Lina på besök som är grundaren till det naturliga, hudvänliga sminkmärket Palina. Lina sminkade kunderna och gav praktiska, fina sminktips. Vilka resultat det blev - våra redan fina kunder blev verkligen lite extra uppiffade!

Fina ValFina ValFina ValFina Val

Samtidigt som vi var på plats och minglade med våra kunder släppte vi nyheten Fina Val online. Fina Val är vår nya märkning av produkter i webshopen (finamig.se) för att underlätta för våra kunder att hitta rätt produkter. Märkningen involverar ekologiskt, naturligt och svensktillverkat, du kan läsa mer om kriterierna i vårt blogginlägg HÄR och på vår HEMSIDA. Riktigt roligt att vi fick så fin respons på det, det märks att det är något som har saknats i den här branschen!

fina mig

Vi vill avsluta med att säga TACK! Tack till alla våra följare, våra kunder och våra leverantörer - ni har alla förgyllt vår jobbvardag och hjälpt oss att bli ännu bättre. 2 år är ingenting men ändå allt, i 2 år har vi lagt ner otaliga timmar på att försöka utvecklas och bli bättre - vilket vi har lyckats med - men också stött på farthinder längs med vägen, som alla nystartade företag. Ett som är säkert är att vi aldrig tänker sluta försöka ge er en personlig e-handelsupplevelse med förstklassig service! Tack för att ni är med oss hela vägen, ni är guld värda!

En reaktion på “Nylansering av finamig.se & 2 års jubileum”

  • Jubileumet var väldigt trevligt. Tror nog att alla kände sig väl mottagna och bekräftade. Ni cirkulerade runt oss gäster och pratade med oss alla. Här bevisar ni att allt inte behöver vara i storstaden. Personligt och genuint var upplevelsen vi fick med oss när vi styrde bilen hemåt Mora igen.
    Stort tack och lycka till med Fina val ☺☺

    Svara
Kommentera