Marilou Bio

Som ni vet så listar vi alla våra märken, vad de står för och våra egna favoriter i märket. Nu är det dags för det franska, gulliga märket Marilou Bio!

Marilou Bio

 

BAKGRUND

Marilou Bio som startade 2010 är både naturliga och ekologiska men har som filosofi att alla ska ha råd att använda bra produkter.  Många tänker att är det billigt så är det inte bra produkter men dessa ÄR bra och de tänker på miljön! Hur de kan hålla så låga priser? Det har enkla förpackningar utan kartong, gör stora batcher vid tillverkning och lägger inte så mycket pengar på marknadsföring. Den sista biten hamnar mer på oss som underleverantörer.

De är även certifierade via Eco Cert som kräver att minst 95% av innehållet är naturligt och 10% ekologiskt. Marilou Bios produkter har en ekologisk halt mellan 10-30%  beroende på produkt, förutom deras Arganolja som är hela 99% ekologisk! Produkterna är självklart fria från tråkigheter som parabener, mineraloljor, syntetiska doftämnen och färgämnen.

Marilou Bio

VAD TYCKER VI PÅ FINA MIG?

Söta produkter som är ett bra alternativ till de med lite mindre plånbok eller de som helt enkelt vill ha ekologiskt certifierade produkter. Praktisk förpackning då den lätt ryms i väskan och är på tub.  Vi har självklart några favoriter och det är följande:

Arganoljan - what´s not to like? 99% ekologiskt innehåll och oljan går snabbt in i huden som känns väldigt len efter ett par dagars användning.

Eye Contour Gel - en roller med ögongel som svalkar otroligt skönt på trötta påsar under ögonen. Tips: förvara rollern svalt så får du en extra kylande kick. Denna är alltid med på resan för att hjälpa till efter sena nätter.

Makeup Remover Milk - Så mild och skonsam mot ögonen, innehåller storfavoriten jojobaolja och supermjukgörande sheasmör. Dock inte den bästa för vattenfast maskara, då behövs det två omgångar för att få bort det helt.

Psst.. Nyfiken på att prova produkterna? Kika in på deras färdiga ansiktskit Cleansing Ritual Gift Set. Och lägg sen till det som du vill prova utöver basen, tex ögongelen då får du de billiga produkterna ännu billigare!

Kommentera