Lansering av Maréna Beauté

Vi lanserar äntligen Maréna Beauté på vår webshop! Maréna Beauté som är grundat i Sverige är ett sminkmärke som vänder sig speciellt till mörkare hudtoner, som kan ha svårt att hitta rätt nyans i  andra svenska märken.

Maréna Beauté

 

BAKGRUND

Diarry Maréna är född och uppvuxen i Senegal men flyttade i tonåren till Gävle. Hon utbildade sig till makeup-artist och det var då hon snabbt märkte att det inte fanns något bra märke som tillverkade smink anpassat för mörkare hudtoner. Detta var starten för Maréna Beauté som tillverkas i Italien! Namnet på märket har sitt ursprung i morfaderns släktnamn och det franska namnet för skönhet.

PRODUKTERNA

I dagsläget finns det foundation, puder och rouge i Maréna Beautés sortiment men vi vet att det är mer produkter under utveckling vilket är jätteroligt! Produkterna innehåller aldrig några konserveringsmedel, silikoner eller parfymer och täpper inte till porerna.

Maréna BeautéMaréna Beauté Swatch

Le Teint Tarou - Flawless Luminous Compact Makeup är en krämig foundation som håller länge. Kan användas för att göra touch up på sminkningen under dagen. Foundationen jämnar ut och har medium - hög täckning samtidigt som den ger lyster. Används tillsammans medföljande lätt fuktad sponge, appliceras med lätta uppåtriktade rörelser. Finns i 6 olika nyanser i dagsläget:

300 Khartoum - Mörkaste brun med röd underton

301 Saint-Louis - Mörkt brun med neutral underton

302 Dakar - Mörkt brun med röd underton

303 Casamance - Mörkt brun med gul underton

304 Mogadishu - Mellanbrun med gul underton

305 Monrovia - Mellanbrun med röd underton

Marena Beaute

Poudre Caresse - Pressed Setting Powder är ett matt, fixerande puder som lägger sig naturligt på huden utan att det ser "kakigt" ut. Det lätta pudret har en utjämnande och färgbalanserande effekt. Används med en puderborste direkt på huden eller som avslutande lager över foundation beroende på önskad täckning. Appliceras med svepande nedåtriktade rörelser. Finns i dagsläget i 6 nyanser:

301 Ebéne - Mörkaste brun med röd underton

301 Senois - Mörkbrun hud med röda undertoner. Utmärkt som
solpuder/bronzer för en solkysst effekt.

302 Alézan - Ljus till mellanbrun hud med röda undertoner

303 Basanée - Mellanbrun hud med neutrala undertoner

304 Mordoré - Ljus till mellanbrun hud. Ett transparent puder som passar alla undertoner.

305 Acajou - Mellanbrun hud med röda undertoner

Maréna Beauté

Blush Tarou - Powder Blush är ett puderrouge som kan både användas för att ge en fräsch lyster till huden och till contouring. Rougen ger ett långvarigt resultat utan att bli flammigt, utsmetat eller kännas som ett tjockt lager. Finns både som matt och med skimmer beroende på nyans. Applicera över kinden för en vanlig rouge effekt. För contouring över ljusare hudton, välj en av de varmare nyanserna. Finns i 6 olika nyanser:

01 Chocolat - Djup varm brun med gyllene skimmer

02 Sweet Brown - Matt aprikosbrun

03 Terre Rouge - Matt terrakottabrun

04 Cardinal - Djup matt lilabrun

05 Cambi Berry - Skimrande varm rosa

06 Marron Peach - Varm korall med gyllene skimmer

VAD TYCKER VI PÅ FINA MIG?

Maréna Beauté är verkligen ett märke som behövs då vi har haft svårt att hitta nyanser till mer mörka hudtoner, så vi är jätteglada att vi har fått välkomna Maréna Beauté till vårt sortiment!

Dock har vi ljusare hud än dessa produkter vilket gör att det är svårt för oss att själva testa om produkterna smälter in fint med hudfärgen, dock har vi vänner som har fått prova och de älskar det. Det vi dock kan testa är ju självklart konsistensen, pigmenten och hållbarheten (ja vi var väldigt omatchande i vår sminkbas ett par dagar här, men ska vi testa produkterna så ska vi göra det ordentligt!) och produkterna håller vad de lovar!

Vi måste säga att även om färgerna är lite för starka för oss så är vi kära i produkterna: snygg och behändig förpackning samt bra innehåll! Rougen med skimmer i är så läckra!

Kommentera