Hud & Kosmetik mässan 2016

Igår tog vi vårt pick och pack och åkte till SHR´s mässa Hud & Kosmetik i Kista. Mässan riktar sig till oss som jobbar och är verksamma i skönhetsbranschen och vi har spanat in höstens nyheter som vi tänkte skvallra lite om! Nedan ser du oss som åkte till mässan: Marie, Madde och Felicia. På bilden har vi sällskap av Lina som är Palinas grundare :)

Hud & KosmetikFina Mig Personal

 

Först ut med nyheter är Dermalogica och deras nya  superlätta Phyto Replenish Oil som är en härlig ansiktsolja som går snabbt in i huden och ger mer fukt. Den marknadsförs som "daggfräsch" och det finns nog inget bättre ord för oljan än det :) Bra lyster, jämnar ut och en lite lätt fuktig look ("daggig" i brist på annat ord som kan beskriva, men det är verkligen i en positiv bemärkelse!) får man efter användandet. Innehåller bland annat olja från chiafrön, orkidé, kamelia och tamanufrukt. Spännande produkt som många av er kommer gilla! Vi testade såklart även lite Face Mapping när vi ändå var i deras monter. Kanonbra sätt att få en analys av sin hud och rekommendatiner på vilka produkter man ska komplettera upp med!

Hud & KosmetikHud & Kosmetik

Sen har vi svenska Cicameds 2 nya produkter som kommer ut till kund nu i höst. Först kommer en nyare, glammigare variant på Collagen Boost Mask! Ja ni vet vid det här laget att vi älskar original boosten för dess askungeeffekt men denna goding har ett lätt skimmer i sig vilket ger en riktigt snygg lyster! Andra nyheten är en ansiktscreme med spf i och det är lite det vi har saknat i Cicameds tidigare serie.  Visste ni förresten att Cicamed ska lanseras i USA? Kul när det går bra för våra svenska märken!

CicamedCicamed

Sen har vi Palina, men hallå säger vi bara! En hel hudvårdsserie kommer släppas! Vi har vetat om detta länge och vi har pratat om det tidigare men nu är det så nära att vi kan ta på det :) Dock kommer hela serien att lanseras i delar, först ut nu i november är ansiktsmask, ansiktscreme, scrub och treatments. I mars och juli 2017 kommer resterande produkter som bland annat är rengöring, eye gel, serum och anti age serien. Bara genom att känna och klämma på alla (!) produkterna på mässan har vi redan hittat favoriter som vi verkligen ser fram emot att börja använda!

Hud & KosmetikHud & kosmetik

Maria Åkerberg släpper en ny nyans på sina läppstift Lip Care Color och denna gång blir det de väldigt passande namnet "Fabulous" :) Snyggt rosa läppstift som faktiskt ser väldigt olika ut beroende på grundtoner i hyn. På mig som är blond blev det en väldigt popig rosa färg som ger en WOW-känsla, på min brunetta kollega blev det lite diskretare färg då hon passar mer i starka färger, men tro inte att det är en mesfärg för det, riktigt snyggt markerande rosa färg oavsett hudton!

Maria ÅkerbergMaria Åkerberg

M Picaut, vilken pingla grundaren Mette är! Hon visade upp sina nya travelkit. Samma grymma innehåll som de gamla kiten men mycket snyggare förpackning. Hennes signatur orange färg kombinerat med sobert vitt i en bra kartong. Roligare att ge bort nu och bra info om produkterna i kitet! Kiten hittar du i vår shop redan nu HÄR!

Ekologisk HudvårdM Picaut

Sen har vi Dermarome som har flera av våra märken som tex Elizabeth Arden PRO och bareMinerals. Elizabeth Arden PRO har ju redan släppt lite nytt i år som tex lipbalmen men det vi kikade lite extra på var så klart bareMinerals nya hudvårdsserie. Riktigt smarrig! Vi är riktigt sugna på att ta in hudvårdsserien och vi kikar även på ett annat märke som ligger under Dermarome, om det blir att vi tar in det och vilket märke det är väntar vi ett tag till med att berätta!

Hudvård bareMineralsbareminerals smink

"Den som väntar på något gott.. väntar ALLTID för länge!" ;)

Kommentera