Neal´s Yard

Vi har nu under några veckor pratat om våra märken, vad de står för och hur produkterna bäst ska användas. Idag är det dags för ett riktigt roligt märke: Neal´s Yard!

Neal´s Yard har funnits sen 1981 och valde direkt att de ville ha ett miljövänligt och naturligt tänk i både företaget och i produkterna. Man har därför valt att bli ekologiskt certifierade via The Soil Association. Man använder återvunnet material till förpackningar, man generera en del av deras egen förnybar energi och ger donationer till bin som är på väg att dö ut men behövs för pollineringen i naturen. Kort och gott, man försöker göra världen lite bättre.

Lite rolig kuriosa, visste du att deras blåa träd med rötter som är i deras logga har en speciell mening? Trädet står för skönheten, rötterna hälsan och dessa två ska alltid vara i balans.

Neal´s Yard

PRODUKTER

Produkterna är indelade i olika serier för att det ska vara lätt att hitta sin nya favorit produkt. De har även väldigt praktiska starkit som är anpassade efter ansiktets olika hudtyper.

Purifying - Oljig och fet hud. Balanserar, rengör och återfuktar.

Nourishing - Torr hud. Ger näring och ökar fukten i huden.

Rejuvenating Frankencense - Mogen hud. Reducerar fina linjer och ger spänst.

Rehydrating - Återfuktar, balanserar och ger huden en jämnare ton.

Män - Produkter för rakning och kropp anpassade för män.

Neal´s Yard

VAD TYCKER FINA MIG?

Ett roligt märke som bryr sig om både konsumentens hud och världen vi lever i. Vi måste tipsa om 2 saker, först deras Award winning kit som innehåller deras största och bästa produkter samt deras Bee Lovely serie. Bee Lovely produkterna passar för hela familjen, små barn som gamla tanter! Neals Yard adopterar dessutom två bin i en BeeUrban bikupa för varje Bee Lovely produkt de säljer. Vi är väldigt stolta över att ha ett samarbete med det här märket och har ni inte testat dom än så är det högt tid nu!

Kommentera