L:a Bruket

Vi fortsätter målmedvetet att beta igenom våra märken på e-shopen, nu är det dags för L:a Bruket!

L:a Bruket är svensktillverkat, närmare bestämt på västkusten. Det är naturliga och i vissa fall ekologiska produkter för både din hud och ditt hem! Filosofin är att det ska vara enkla produkter med bra kvalitet så vardagen får en guldkant. De snygga minimalistiska förpackningarna som går i retrostil med brunt och vitt gör att produkterna även ofta hamnar i heminredningsreportage.

L:a Bruket

PRODUKTERNA

Kurbadsprodukter - Med en grund i Varbergs spatradition är det inte konstigt att man hittar bra kurbadsbehandlingar i L:a Brukets sortiment! Salt- och tångbad vitaliserar och mjukgör kroppen. (kommer snart in i onlineshoppen!)

Oljor & Skrubbar - Lyxiga och milda oljor och skrubbar som absorberas lätt av huden. Snabba och effektiva produkter som ger huden återfuktning och lyster (fler oljor och skrubbar som är anpassade för kropp är på ingående!)

Lotion & Bodybutter - Rika och krämiga bodylotions som återfuktar på djupet. Alla innehåller skyddande och mjukgörande sheasmör.

Tvål - Fast tvål för händer och kropp. Innehåller naturliga och ekologiska ingredienser samt eteriska oljor som doftar underbart! Väldigt milda tvålar så de passar även känslig hud.

Flytande tvål - Mild och återfuktande flytande tvål för händer eller hela kroppen. Innehåller eteriska oljor som gör att tvålen luktar ljuvligt!

Ansikte - Ansiktsprodukter som ger näring, stimulerar kollagenproduktionen och neutraliserar fria radikaler.

Hår - Produkter som ger håret näring, lyster och lindrar torr hårbotten. Helt fria från parabener och silikoner.

Grooming - Naturliga produkter som ger både en lenare, friskare och mjukare hud samt skägg.

Travel size - Groomingprodukterna och vissa kroppsprodukter finns i reseförpackning, perfekt att ha med sig i väskan när man inte vill släpa med sig fullstora förpackningar.

Doftljus - Handgjorda av vax från ekologisk soja och fyllda i munblåsta glas. Finns i 4 olika dofter beroende på vad du behöver för stunden: varva ner eller energi

Home Care - 5 st produkter som tar hand om ditt hem med naturliga ingredienser och utan kemikalier: Hundschampo, Diskmedel, Tvättmedel Ull/Kashmir, Tvättmedel Denim/Bomull och Linnevatten.

L:a BruketLa Bruket

DOFTER

073 Mörk Vanilj - Närande

117 Mejram/Eukalyptus - Svalkande

071 Vildros - Uppfriskande

069 Citrongräs - Stimulerande

104 Bergamott/Patchouli - Sammandragande

094 Salvia/Rosmarin/Lavendel - Balanserande

118 Koriander/Svartpeppar - Avslappnande

119 Lagerblad - Lugnande

074 Gurkmynta - Uppiggande

Lilla Bruket

VAD TYCKER VI PÅ FINA MIG?

L:a Bruket är väldigt transparenta om man jämför med många andra märken. De skriver ut alla ingredienser och är väldigt hjälpsamma om man som konsument undrar över något om produkterna.

Själva produkterna har allt som behövs för att man ska bli beroende av dom: kvalitet, diskret men goda dofter och resultat. Det är lätt att först vilja avfärda L:a Bruket som en inredningsdetalj, "det är ju bara tvål" - men så är det inte! De har himla bra hudvårdsprodukter som är milda mot både huden och naturen och därför har vi alltid L.a Bruket produkter ståendes både hemma, på kontoret och liggandes i väskan.

Favoriter? Jo då det finns en hel del! Grooming-serien är väldigt populär bland killarna på kontoret och alla deras produkter som har Citrongräs i sig är verkligen beroendeframkallande! Man vill bara gå runt och lukta hela dagarna!

Handcremen på tub är ett måste i handväskan, fet men går snabbt in i huden och återfuktar på ett kick.

Ansiktscreme Morot / Bergamott är en riktig fuktbomb som får den yttorra huden att sluta krackelera.

Kommentera