Fina Migs butik & salong

Kommer ni ihåg? Vi öppnade vår fysiska butik och salong i april! Vi tänkte ta tillfället i akt och berätta lite om vad som händer där och vilka behandlingar som finns, först lite kort fakta:

Våra ordinarie öppettider i butiken är:
Torsdag - Fredag kl 13:00 - 16:00

Behandlingstider i salongen är enligt överenskommelse. 

Bokning av behandlingar görs på salongen, på bokadirekt.se eller via vår hemsida (HÄR kan du boka tider)

Fina Mig ButikFina Mig Butik Salong

Salongen

Det som finns att boka i salongen är vaxning, frans och bryn plock/färgning och sminkning. Sen har vi så klart kärnan i verksamheten: ansiktsbehandlingar! Dessa utförs i första hand med märkena Maria Åkerberg, Dermalogica och Elizabeth Arden PRO.

Men du kan alltid välja "Hudterapeutens val" så väljer Felicia som är vår auktoriserade hudterapeut produkter efter önskemål (ex. ekologiskt, professionellt osv) och din huds tillstånd.

 

Butiken

I fysiska butiken finns alla märken som vi har på vår webbutik. Här kan du känna och klämma på produkterna mer, få hjälp vilka produkter du ska använda av en hudterapeut och hitta lite erbjudanden som inte alltid finns på webbutiken.

Vi kommer även under hösten börja anordna kundkvällar där vi tar hit leverantörer som berättar mer om märket och produkterna. Och självklart med något roligt erbjudande eller rabatt kvällen till ära! Om du är intresserad av att få information om dessa kvällar kan du skriva upp dig på våran maillista för Hedemora med omnejd (detta är alltså inte samma mail som går ut till alla våra kunder i hela Sverige, kontakta support@finamig.se om du vill bli uppskriven på listan!)

 

Vad tycker vi på Fina Mig?

Vi har ju tidigare haft ett samarbete med en salong inne i Hedemora stad men nu valt att öppna en ny butik och salong under vårt egna namn. Vi har även flyttat kontor och lager ut till Västerby utanför Hedemora (som ändå räknas lite som "på landet") Detta har såklart varit lite pirrigt - att lämna stan med spontankunder på lunchen och att ha nära till allt. Tänk om ingen kommer?

Det visade sig att vi inte behövde oroa oss! Ni gulliga kunder struntar i att det är en bit att åka och vi tycker det är roligt att ni är så många som redan har hittat ut till oss! Ni kommer gående, cyklandes, med motorcykel, i raggarbilar, ensamma och i flock - helt underbart! Vi önskar er varmt välkomna ut till vår lilla idyll!

 

Kommentera