Deonat

Vad står företagen för? Vad har de för produkter? Vilka är våra favoriter inom märket? Vi går igenom alla våra märken och berättar! Idag är det dags för Deonat.

Deodoranterna från Deonat är gjorda av 100% naturliga mineralsalter från bergskristall. Deonat har funnits sedan 1992 och har sin bas i Thailand, där man länge har använt Alun (inte att förväxla med  Aluminun som används mycket i vanliga deodoranter!) för att stoppa lättare blödning, rena sår och även som deodorant.

Deonat Aloe Vera

PRODUKTER

Deodoranterna finns i Natural och Aloe Vera samt både stick och roll-on.

Natural - Doftfri. Passar både män & kvinnor. Helt fri från färgämnen, alkohol, konserveringsämnen, parfym och aluminiumklorhydrat. Neutraliserar PH-värdet och stoppar bakterietillväxten istället för att försöka dölja doften med parfym. Stryk på direkt efter duschen, fukta sticken innan applicering. Roll-on rullas på som en vanlig deodorant. Lämnar inga fläckar på kläderna.

Aloe Vera - Doftar ytterst lite annars precis lika som Natural. Aloe Vera:n verkar anti-inflammatoriskt och hjälper till att återfukta huden mer.

VAD TYCKER VI PÅ FINA MIG?

Vi är alltid lite skeptiska när vi hör naturlig eller ekologisk deodorant.. Vi vill ha bra produkter på vår hud och tänka på miljön, men man vill ju inte gå runt och lukta unket! Så alltid när vi testar en sån deodorant testkör vi den ordentligt, här ska minsann inte luktas något!

Vi har alla lite olika uppfattning om vi gillar Aloe Vera/Natural och Stick/Roll-on bäst, men vi är överens om att den fungerar! När det kommer till stick så känns det lite konstigt i början när man applicerar eftersom produkten inte luktar och inte lämnar fläckar - hur mycket är lagom? Men det löser sig snabbt och är egentligen ett icke-problem! Sticken håller i ca 1 år om man använder den dagligen vilket gör denna deo till ett riktigt fynd! Vi är överbevisade: det finns naturliga deodoranter som fungerar! We like!

Kommentera