True Organic of Sweden

Vi fortsätter med vår kavalkad av märken! Vi går igenom alla våra märken som vi har i webbutiken, en efter en, och berättar mer om märket i sig och dess produkter. Näste man i led, eller rättare sagt, näste kvinna är True Organic of Sweden.

För True Organic of Sweden är skapat av Tina de Sousa som letade efter en multikräm som kunde vara mjukgörande och närande för både sin egen och sitt barns hud. Då hon inte hittade någon som höll måttet tog hon saken i egna händer och skapade All you need is me.

Efter det har märket växt med ytterligare 2 produkter: En deodorant som innehåller 99% naturliga ingredienser (bakpulver är den enda ingrediensen som inte är naturlig) och nu senast en ansiktsolja.

True Organic of Sweden tror på att vara transparenta, de redovisar alltid hur stor procentsats som är naturlig respektive ekologisk för att kunderna lätt ska få en överblick. Utöver detta har man valt i företaget att adoptera 500 st honungsbin, då de blir färre och färre samt behövs för pollineringen för att naturen ska må bra.

True Organic of Sweden

PRODUKTER

All you need is me - 100% naturliga och  95% ekologiska ingredienser. Förpackning gjord av sockerrör, inte plast. Vunnit flera skönhetspriser. Perfekt till torr hud och narriga händer/fötter/armbågar. Men fungerar lika bra som återfuktande hårmask, mot insektsbett eller som läppglans! Innehåller bara 6 st ingredienser: Ricinolja, bivax, olivolja, sheasmör, vitamin E och blåbärsolja.

Face It - 100% naturliga och 97% ekologiska. Förpackning i mörkt glas för att skydda oljan mot UV ljus. Förbättrar hudens kollagen, struktur och pigmentering. Fulladdad med antioxidanter som ger härlig glöd och lyster till huden.

Undercover Agent - 99% naturliga ingredienser, enda ingrediensen som inte är naturligt är Bakpulver (absorberar dålig lukt). Glasförpackning. Innehåller eterisk olja från Rosewood och Cypress som är antiseptisk och lugnande - fungerar därför att använda efter tex rakning.

True Organic of Sweden

VAD TYCKER VI PÅ FINA MIG?

Underbara produkter! Alla tre! Vi gillar att man är så transparent med vad de innehåller och som ni vet vi det här laget, multiprodukter är alltid bra att ha! All you need is me finns både i 50 ml och 15 ml och är oerhört dryg, så man kan alltid ha den med sig - den stora förpackningen hemma till hela familjen och den lilla i handväskan!

Deodoranten var vi först lite skeptiska till, men vi är överbevisade - den fungerar bra! (att tänka på: alla är vi olika, framför allt när det kommer till svett och doft, deodoranter fungerar olika på olika människor! Men vill du ha en naturlig deodorant är denna ett bra val)

Ansiktsoljan, vad ska man säga? Vi är ute och seglar på rosa moln, så härlig!Går in bra i huden och ger en snygg lyster!

True Organic of Sweden

En reaktion på “True Organic of Sweden”

  • Måste bara få skriva och hylla er blogg som beskriver de olika produkterna så väl. Det jag gillar mest är att ni skriver så vi kunder ska veta vilka produkter vi kan behöva och inte skriver om en produkt bara för att det är en drive på den. Känns opartiskt och genuint äkta. Fått många bra tips av den.
    Ha en fortsatt fin sommar.
    Kramar från Mona

    Svara
Kommentera