L:a Bruket lanserar ett Grooming kit

Svensktilverkade L:a Bruket har tagit steget fullt ut när det gäller grooming för män - ett travelkit med alla nödvändiga produkter är äntligen här!

L:a Bruket har naturliga grooming produkter som täcker ett komplett rakningsprogram anpassad för den manliga huden. Serien har en ekologisk eterisk oljeblandning från lagerblad som har renande, bakteriehämmande och lugnande egenskaper. I deras herrsortiment ingår följande produkter:

grooming

145 Rakcreme Lagerblad, 60 ml En rakcrème som är enkel att applicera och som mjukgör hårstråna, gör dem enklare att klippa och underlättar en rakning tätt inpå huden. Minskar friktion och irritation. Applicera rakcrèmen på varm och våt hud och raka i den riktning som håren växer. Vegetabiliskt glycerin minskar friktion. Ekologiskt sheasmör skyddar, återfuktar, lugnar och är känt för att ha en läkande effekt. 

146 Aftershave Balm Lagerblad, 60 mlLindrande och svalkande aftershave-balsam som återfuktar och skyddar ansträngd hud. Skölj huden med kallt vatten, torka försiktigt och applicera balsamet. Ekologiskt sheasmör skyddar, återfuktar, lugnar och är känt för att ha en läkande effekt. 

147 Skäggolja Lagerblad, 60 mlEn aktiv skäggolja som mjukar upp och vårdar skägg och hud. Fuktgivande och utredande. Häll ett par droppar i handflatan och massera in oljan i skägget. Förebygger klåda. Använd skäggoljan som rakolja för att få en ännu tightare, skönare och effektivare rakning genom att före rakning, på varm och våt hud, massera in några droppar skäggolja före applicering av rakcèmen. Maximerar friktion, minimerar hudirritation. Jojobaolja har återfuktande, mjukgörande och skyddande egenskaper. Hampfröolja absorberas lätt, mjukgör och vårdar. Arganfröolja absorberas lätt, skyddar och stärker. Vitamin E har stimulerande och läkande egenskaper. 

154 Skäggtvätt Lagerblad, 60 mlEn mild och rengörande skäggtvätt med närande och skyddande egenskaper. Använd den varannan till var tredje dag på blött skägg. Pumpa skäggtvätten 2-3 ggr i handflatan och massera varsamt igenom hela skägget. Skölj med varmt vatten. Torka försiktigt genom att krama ur skägget med en handduk. Komplettera skäggtvätten med en mjukgörande och närande behandling med vår lättabsorberande No 147 Skäggolja Lagerblad.

156 Skäggvax Lagerblad, 60 mlEtt naturligt skäggvax för en närande och lugnande behandling som samtidigt ger skägget en ”soft styling” och en lätt glansig förnimmelse. Applicera på rent skägg för att få rätt känsla och utseende.

 

Så vad tycker vi på Fina Mig om herrserien?

Den är härlig helt klart! Lämnar huden/skägget/mustaschen återfuktad och välvårdad, riktigt snälla och bra produkter för grooming. Dock luktar hela serien Lagerblad, så gillar man inte den doften så blir det svårt eftersom produkterna är så nära näsan hela tiden.

Men om man bortser från om man gillar doften eller inte, som är en smaksak, så är produkterna riktigt bra och snälla mot huden. Det blir inga irritationsprickar vid rakningen och skäggprodukterna går snabbt in utan att kännas flottigt. Att de har släppt ett travelkit gör inte saken värre direkt, att släpa med sig 2-5 st 200 ml produkter, som deras andra produkter är förpackade i, varje gång man ska resa är inte optimalt - även om det är riktigt bra med större produkter i hemmet!

Vi ger helt klart L:a Brukets herrserie tummen upp!

Kommentera