Låt oss berätta mer om Decléor..

Franska Decléor har varit en föregångare när det gäller aromaterapi och fytoterapi i över 40 år och fortsätter att få många utmärkelser från skönhetsindustrin och tidningar världen över. Produkterna är baserade på essentiella oljor, växt- och havsalgextrakt samt örter och lera. De är fria från parfym, färg och konserveringsämnen. Många av produkterna är 100% naturliga.

decleor

 

Decléor har i dagsläget 10 hudvårdsserier bestående av: 

Aromessence - Alla hudtyper - Hjärtat av Decléor, 100% naturliga serum. De aktiva molekylerna är så små att de lätt tar sig ned i huden där de djupbehandlar.  Serumet hjälper dessutom till att förstärka effekten av efterföljande ansiktscrème.

Hydra Floral - Alla hudtyper - Alla hudtyper behöver återfuktas och skyddas, denna serie är framtagen just för det: Att passa alla, även torrisar, en bra basserie. Nyheter för denna serie är Anti-Pollution som ska skydda huden mot just föroreningar.

Intense Nutrition - Torr hud -  Serien har utvecklats med hjälp av mejram (marjolaine) för att ge näring och stärka hudens naturliga försvar. Produkterna ger lyster till tråkig, matt hud och mjukar omedelbart upp hyn.

Aroma Purete - Fet- & blandhy - Eteriska oljor med Ylang Ylang bidrar till att minska talgöverskott. Serien är idealisk för kombinerad till fet hudtyper då den lämnar huden matt, balanserad och ger ny glöd.

Harmonie Calm - Känslig & Reaktiv hud -  Lugnar och återställer känslig hud som reagerar lätt med innehåll som rosor (Rose D´orient).

Aurabsolu - Trött & Stressad hud - En serie anpassad för det moderna samhället där huden lätt blir trött och stressad. Lugnar, återställer och ger en frisk och vital känsla i huden med hjälp av jasmin.

Aroma Lisse - Anti-Age - Speciellt framtagen för kvinnor i 30 års åldern för att förebygga rynkor & fina linjer med mandarin.

Prolagene Lift - Mogen hud - Återaktiverar och stärker produktionen av kollagen för att förbättra elasticitet och tonen i huden. Har en viss åtstramande effekt och en bas av iris. (serien hette tidigare Excellence De L´Age)

Life Radiance - Trött hud - Passar alla hudtyper som känns lite trött och glåmig. Ger ny lyster, både direkt och mer långsiktigt med hjälp av grön sandelträ (saro)

Orexcellence - Mogen hud - Jobbar anti age på mogen hud med hjälp av magnolia. Denna serie är Decléors senaste tillskott och kommer i oerhört lyxiga guldförpackningar.

Aroma Vit C + - Pigmenterad hud - Bekämpar pigmentering och mörka fläckar för att främja en jämnare och ljusare hy.

Herrserien - Anpassad för mäns hud, som oftast är lite grövre än kvinnors. Serien är indelad i 3 enkla steg: Rengöring, Rakning och Återfuktning. Denna serie kan kombineras med produkter från Decléors andra serien vid behov, som tex serum, booster osv

Aroma Sun Expert - Solprodukter - passar alla hudtyper, speciellt torr och mogen då de verkar anti-age genom att minska fina linjer och rynkor samtidigt som de skyddar mot UVA/UVB strålar från solen.

Decléor

Så vad tycker vi på Fina Mig om produkterna?

Vid en första anblick kan märket kännas stort, så stort att man inte vet vart man ska börja.. Men, om man benar ut det hela så man först och främst väljer vilken serie som passar just min hudtyp och tillstånd så är det sen lekande lätt. För det är just det som är bra med det här märket - det har något för ALLA. Och eftersom det finns så många serier och produkter är det lätt att kunna justera sin hudvårdsrutin efter säsong /hudtillstånd.

När man blandar forskning och naturliga ingredienser så får man fina resultat , det är inga konstigheter. Att de jobbar med eteriska oljor gör bara saken bättre, produkterna doftar underbart. Därför gillar vi verkligen Decléor!

Favoriter?

Just nu är vi lite extra kära i Aurabsolu Intense Glow for Eyes som ger en uppljusande effekt på trötthetstecken som mörka ringar och uppsvullnader. Perfekt att ha i badrumsskåpet en trött och grå måndag!

Aroma Pureté Oxygenating Mask 2 in 1 är en underbar peelmask som borde finnas i varje hem med fet/blandhy - överflödigt talg försvinner i ett nafs och lämnar huden matt.

Intense Nutrition Lipbalm är det enda lipbalmet man behöver - återfuktade läppar i ett kick!

Kommentera