REN Skincare lanseras på Fina Mig

Äntligen har vi fått in det fina och resultatinriktade märket REN Skincare på webshopen. Nyfiken på att prova REN´s produkter? Vi listar de olika serierna och hudtyperna som de är anpassade för nedan.

 

REN Skincare

Hudtillstånd

 

Alla hudtyper - Rosa Centifolia serien är skonsam men har ändå effektiva rengöringsprodukter baserad på en naturlig formula med rosenextrakt som tonar, mjukgör och lugnar huden. I serien ingår en makeup remover, en 3-i-1 rengöring, rengöringsbalsam, rengöringsgel, skummande rengöring och ansiktsskrubb. Här finns produkter för alla typer av rengöringsrutiner och produkterna fungerar bra för alla olika hudtyper. 

Normal hud - Vita Mineralserien är framtagen för att säkerställa att huden håller sig återfuktad och rik på näring och därmed skydda den och göra den vackert frisk.

Känslig hud - Ever Calm - Serien för känslig hud är formulerad för att ge en helhetslösning för den känsliga huden. Med en formula som skyddar mot föroreningar och andra miljöpåverkningar och som innehåller en mängd aktiva ingredienser som lugnar, stärker och ”tränar” huden att bli mindre reaktiv.

Kombinerad hud - Clarimatteserien för kombinerad hud  är framtagen för att huden ska normalisera och balansera sig själv med hjälp av banbrytande och beprövade bioaktiva ingredienser. Minskar utbrott av finnar och minimerar porerna. 

Problemhud - Clearcalm 3 - serien som utformats speciellt för att effektivt och skonsamt motverka och minska problem-/aknehud. Seriens produkter bekämpar de 3 viktigaste orsakerna till akne och finnar och ger en klarare, lugnare och friskare hud utan irritation.

 

Specialprodukter

 

Torr hud - rosa etikett - serien för torr hud är framtagen för att motverka uttorkning, stramande hud och obehag av torr hud. Produkterna förbättrar hudens barriärfunktion, ökar hudens förmåga att behålla fukt och skyddar den från yttre påverkan så att huden känns och ser återfuktad och vacker ut.

Anti-Ageing - mörklila etikett - Serien har produkter som har både korrigerande, förebyggande och vårdande egenskaper. Produkterna används för att säkerställa att din hud behåller sitt unga utseende längre. De innehåller en mängd olika dokumenterade bio-aktiva ingredienser, som hjälper din hud att fungera optimalt och har långtidsverkande effekt.

Lyster - orange etikett serien är utvecklad för att ge dig glöd och lyster när din hud upplevs matt och trött. Ingredienserna är 100 % naturliga och bio-aktiva. Produkterna innehåller därför inga ingredienser som syntetiskt retinol eller syntetiska syror som kan irritera huden. Huden blir strålande, jämnare och fylld med energi. Serien används som ett tillägg till ditt ordinarie hudvårdsprogram. Produkter i denna serie ska dock inte användas av personer med känslig hud.  

Natt - V-Cense, grå etikett - serien är framtagen för att ladda, vitalisera och intensivt återfukta huden. Dessa multi-aktiva krämer slätar synbart ut fina linjer, jämnar till hudtonen och ger antioxidant skydd för att motverka tecken på tidigt åldrande. 

REN´s produkter hittar du här!

Kommentera