Nyheter från Palina - Primer & CC-cream

 

Ända sen vi var på Hud & Kosmetik mässan i september i fjol så har vi väntat på att Palina ska släppa sin nya Magic Face Primer och Magic CC-cream. Och nu är de äntligen här! Wohoo!

Ja vi är faktiskt lite uppspelta över detta av en anledning: produkterna är riktigt bra! :) Så låt oss ta en närmare titt på produkterna..

Nyheter från Palina - Primer & CC-cream

Magic Face Primer - Transparent gel som lyfter, slätar ut huden och ger en matt finish. Passar alla hudtyper och kan användas ensam eller under foundation. Detta kommer bli en favorit, vi vart sålda redan på mässan i höstas och nu hårdtestas den för fullt. Klyschan "sammetslen" levererar i verkligheten åter igen!

Man vill inte ha en primer som täpper till porerna och precis som övriga av Palinas foundations så är detta en hudvänlig produkt och en bra bas i sminkningen.

 

Nyheter från Palina - Primer & CC-cream

Magic CC-cream - Ni som inte är så förtjusta i puderformat på basen, testa denna! Det är en ganska så lättflytande foundation som täcker förvånansvärt bra! Det krävs inte många droppar för att täcka skavanker och jämna ut hudtonen. Den känns väldigt lätt på huden, precis som deras övriga puderfoundations och håller huden återfuktad i många timmar. Vill du ha ett riktigt långvarigt resultat kan det vara bra att följa upp med deras Veil (gäller även om man vill ha ett lite mer matt resultat). Ett stort plus är att det är spf 20 i produkten och att de har samma namn på nyanserna som i pudren, bra igenkänningsfaktor. Dock ska du tänka på att färgerna är mer koncentrerade i flytande form än i de som är i puderformat, de upplevs som lite mörkare. (Nyanserna Barcelona och Kairo finns ej i flytande form, de som har Barcelona i puderform kan prova Paris i flytande form).

 

Nästa steg för Palina? Det kommer en hudvårdsserie! Det ska bli grymt spännande att prova den och vi hoppas den håller samma fina kvalitet som resterande produkter! Serien beräknas komma efter sommaren.

Palina Skincare

Kommentera