Björk & Berries lanserar ansiktsserie

Björk & Berries är ett ekolyxvarumärke inom skönhetsvård med ursprung i den svenska naturen och kulturen. Deras härliga kroppsprodukter får nu sällskap av en ansiktsserie! För att fira det så ger vi under denna helg 20% på alla Björk & Berries produkter!*

Från pressmeddelandet: En aktiv och återfuktande hudvårdsserie, med noga utvalda råvaror från den svenska naturen, som ekologiska bok- och björkextrakt som bidrar till cellförnyelse, återfuktning och lyster hos en fuktfattig torr hy.

Björk & Berries Face Ansiktsserie

Björk & Berries valde att först lansera ansiktsserien på ett varuhus i 8 veckor och sen släppa serien till oss på nätet, men vi har såklart passat på att prova produkterna under tiden! :)

Serien består av 4 st produkter, varav 2 st har blivit klara favoriter hos oss. Dock saknar vi en rengöring i serien för att få den samlade lyxkänslan i ett och samma märke. Nedan kan du läsa om respektive produkt.

Deep Forest Face Mist, 75 ml - En återfuktande och svalkande ansiktsspray som faktiskt håller vad den lovar. Perfekt storlek att ha med i handbagaget vid flyg eller i kontorets torrare miljö. Innehåller 98,5% naturliga ingredienser, 50% certifierade ekologiska ingredienser och 100% naturlig doft.

Birch Recovery Face Oil, 30 ml - Första favoriten! Här snackar vi fukt till huden, den gör huden fastare och ger riktigt härlig lyster. Den går snabbt in i huden och känns inte kladdig efteråt. Innehåller 100% naturliga ingredienser, 50% certifierade ekologiska ingredienser & 100% naturlig doft.

Skin Awakening C-Serum, 30 ml - Andra favoriten! C-vitaminet ger huden en riktig kick och glåmig hud är puts väck! Hyaluronsyra för återfuktning och C-vitamin för utjämnande hudton - whats not to like!? Innehåller 97% naturliga ingredienser, 64% certifierade ekologiska ingredienser & 100% naturlig doft.

Forest Extract Moisturiser, 50 ml - Blandar du denna med oljan så har du en riktig dunderåterfuktare. För mig som är en supertorris höll den inte ensam hela dagen, men i kombon med oljan var det inga problem. För de med normal hud är det inga problem att använda den ensam. Innehåller 98,5% naturliga ingredienser, 51% certifierade ekologiska ingredienser & 100% naturlig doft 

Alla produkterna är Dermatologiskt testade och godkända.

 

* erbjudandet med 20% på alla Björk & Berries produkter gäller 1-3 april 2016

Kommentera