Vårkänslor & nya kontoret

Vårkänslorna svallar och vi hoppar jämfota av spänning inför att få flytta in i vårt nya kontor i helgen!

Vi kommer att flytta ut alla våra lokaler till Västerby som ligger strax utanför Hedemora. Lagret är redan flyttat sen tidigare och salongen/butiken blir klar i april, men nu närmast på tur är alltså kontoren! Vi har varit ut idag och kikat och nu är det bara finliret kvar - putsa fönster, städa undan det sista från byggarna och invänta möblerna.

De nya lokalerna kommer ha ett betydligt större kök än vi har idag, gym, bastu, konferenslokal och en stor härlig entré. Vi på Fina Mig kommer hålla till på övervåningen och nedervåningen har byggfirman som sitt. Allt går i fräscht vitt, grått och ek. Fondväggarna i dovt rött, gult och guld. Vi kommer stormtrivas! :)

Nedan kommer lite härliga bilder, fler bilder kommer så klart när möblerna och vi själva är på plats:

hallkontorkorridoreldstadentréute

 

Kommentera