Räddaren i nöden produkter!

 

Det har varit långhelg med sena nätter och långa sovmorgnar, omställning av klockan och vi har halva arbetsveckan kvar.. Vi känner att vi behöver ta fram några räddare i nöden här för att få tillbaka lite ork och lyster i huden!

Det vi behöver är en lysterbomb till ansiktsmask, utslätande primer, döljande concealer och ett mirakel!

Decleor flash radiance maskDermalogica Primer Hydrablur

 

Decleors Flash Radiance Mask börjar bli en oldie but goldie. Askungemask som stramar upp, ger lyster i huden och återfuktar härligt! Det är dessutom en snabbmask, 3 minuter ska den sitta på, perfekt på tidiga mornar när man inser att man behöver lite extra för att kicka igång huden!
Dermalogica har flera bra primer men den senaste nyheten är Hydrablur Primer som har tagits emot med stående ovationer. Den trollar bort alla skavanker och slätar ut huden så du kan lägga en snygg grund för din makeup. Slå upp ordet "Sammetslen" i en ordbok och du kommer definitivt att se en bild på Hydrablur!

bareMinerals underbara Well Rested Face & Eye Brightner döljer mörka ringar och andra tecken på trötthet i ett nafs. Den har ljusreflekterande pigment som gör att concealern smälter in bra i huden och ger ett naturligt piggt intryck.

Nu är det bara miraklet som fattas.. Det har vi inte lyckats få ner i en burk till försäljning ännu, men vi jobbar på det! ;)

Kommentera