Bulldog Skincare

Mannens bästa vän? Bulldog!

Bulldog Skincare är ett riktigt härligt herrmärke som är prisat för sina fina produkter. Alla Bulldog-produkter är dessutom certifierade Cruelty Free . De innehåller aldrig något från djurriket, inte ens vanliga ingredienser som lanolin och bivax. Alla deras produkter passar till veganer och vegetarianer och är godkända av Vegetarian Society i Storbritannien.

 

Bulldog är ett brittiskt märke som har sin historia i att skaparen Simon Duffy ville skapa okomplicerade hudvårdsprodukter, speciellt utvecklade för män och baserade på naturliga ingredienser som verkligen fungerar.

Serien Original är grundpelaren för Bulldog, som nu har vuxit till ytterligare 3 st serier: Sensitive, Anti-Ageing och Protective. Original-serien innehåller även kroppsprodukter som Deodorant, Shower Gel, Hand Cream och Body Lotion.

Original doftar friskt av Bergamot, Citron och Lime

Sensitive har en fräsch doft av Ceder, Grönt te och Patschuli

Anti-Ageing doftar Bergamot, Citrus och Pomerans

Protective har en mäktig doft av Pelargon, Vetiver (indiskt gräs) och Ekmossa

bulldog_be_loyal

 

Vad tycker vi på Fina Mig om Bulldog? Jo vi gillar hela märket väldigt mycket. Dels för att den har flera serier så den kan anpassas efter hudtyp, ofta har män-serierna bara en linje och då kan den lätt bli för stark för de som tex har känslig hud. Eftersom de har fler serier så har de även flera olika dofter att välja på, dock luktar ingen av dom starkt utan det är en mild, behaglig doft. Favoriten hos killarna på kontoret är Sensitive serien då den är lite tunnare i konsistensen (Original är lite tjockare/fetare) samt deras rakningsprodukter då de är väldigt milda mot huden!

Sen kan vi ju säga att vi älskar deras marknadsföring som självklart består av en supersöt Bulldog! ;)

bulldog-skincare-products-mascot-on-box

Kommentera