Molton Brown Nyheter

Så har äntligen dagen kommit då vi har haft besök av våran danska leverantör Molton Brown!

Det kommer mycket nyheter inför våren, dels nya dofter, herrprodukter och kit.

Men låt oss dela upp det hela! Först ut:

 

Molton_News

Ny doft: Dewy Lily of the Valley & Star Anise

Denna fräscha lätta doft kommer lanseras 15 februari och kommer i Bodylotion, Bath & Shower gel, Handcream och Eau de Toilette (EdT). Doften har sin inspiration ifrån en fin vårdag i Cornwall, England. Den har toppnot av Magnolia, Hjärtnot av Liljekonvalj och Basnot av Ylang Ylang och Stjärnanis.

På mötet så hade vi en som sen tidigare är frälst av Liljekonvalj dofter och en som är mer skeptisk (ja, jag erkänner, det är jag!), då Liljekonvalj kan bli en ganska tung doft och ibland tom kännas tantigt.. Men efter mötet var vi faktiskt överens - den doftar underbart! :)

Denna doft kommer såklart att komma i olika kit också, både i ett renodlat Liljekonvalj kit och blandad med andra dofter (en som jag personligen kommer haffa är trion med handcream: Rhubarb & Rose, Lily of the Valley och Honeysuckle - mums!)

En "ny-gammal" nyhet är storsäljaren Gingerlily, som nu även kommer i Handlotion och Handwash. Tidigare fanns den bara för helkropp.

Molton_Gingerlily

Utöver detta så tar vi även ett nytt krafttag om Molton Brown och tar äntligen in hela herrserien (kommer lite nyheter även där i Sport serien, men mer information om det kommer längre fram!).

MoltonBrown_Men

Vi tar även in färdiga Travel Kit riktade till både män och kvinnor.

Produkterna i resekitet är på 100 ml så de fungerar att ta med sig i handbagaget på tex flyget!

Molton-Brown-Travel-Toiletry-Set_MBG202_XL

Vi är glada att vi har ett så fint märke som Molton Brown i vår webshop, som utöver bra kvalitet och fina produkter, även vill att ni som kunder ska få en lyxig känsla. Vi kommer så fort denna leverans har anlänt att lägga upp ett riktigt fint parfymkit som ni får med som gåva vid köp av Molton Brown för 800 kr - its lovely!

MEN, vi har bara fått 15 st kit, då det bara fanns totalt 100 st som skulle delas mellan både Sverige och Danmarks marknad, så det är först till kvar som gäller - håll ögonen öppna!

 

//Madde

Psst! Spoileralert:  Efter sommaren kommer det en stor nyhet: 7 st dofter lanseras som doftpinnar, vi längtar!

Kommentera