Rouge

Rouge

Rouge använder vi för att tillföra färg i ansiktet efter att vi jämnat ut alla skavanker med foundation. Jag upplever att många är rädda för rouge och hellre väljer en mörkare foundation. Då ser man oftast äldre ut och får en ”kaka” i ansiktet. Du kan istället även använda en bronzer/ solpuder för att forma och ge färg till ansiktet. Rouge ger en fräschör till ansiktet ger dig en piggare look.

Du lägger ett rouge på ”äppel”-kinden och drar lätt bakåt mot örat.

 

Det finns rouge i alla möjliga färger, med skimmer och matta. Jag förespråkar alltid, att den rouge/färg som passar dig är den du tycker om och använder.

 

Här ser ni mig utan rouge. Jag blir "platt" och livlös i ansiktet. Här ser ni mig utan rouge. Jag blir "platt" och livlös i ansiktet.

 

Här är med rouget Hint, från bareMinerals. Mycket mer liv och energi i ansiktet! Här är med rouget Hint, från bareMinerals. Mycket mer liv och energi i ansiktet!

 

Mina favorit rouge hittar du här!

Blush - bareMinerals

Natural Rose - Maria Åkerberg

Pure - Palina

/ Felicia, Auktoriserad Hudterapeut

Kommentera